دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم الان وقت سلفری گذشته به خاطر همین میگن فایده نداره، آمینو اصلا اونقدری که مادرها فکر میکنندترسناک نیست والا.من خودم آمینو شدم کوچکترین چیزی نفهمیدم بعدش هم اصلا استراحت نداشتم.
خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰
اینجایی ک من برا بارداری میرفتم خ دستگاهش دقیق بود هروقت یچیزی جالب باشه استوری میکنند چندوقت پیش استوری کرد ک یه خانم ۳۲ساله با سابقه نازایی رفته بوده سونو ک متوجه میشه بارداره اونم ۲۸هفته بود فک کنم خدا برا هیچکس نخاد قشنگ از نوک انگشت پاش زده بود مشکل داره تا فرق سرش ..چشماش از حدقه بیرون زده بود شکاف کام داشت روده و ایناش بیرون حفره شکم بود فکس عقب تر بود گوشاش یجور اصلا تک ب تک اعضا بدن مشکل داشت بعد هم گفته بود ک اجازه سقط براش صادر نشد باید بدنیا بیاد تا بمیره من گفتم خدایا الان اون مادر چی میکشه ک یه همچین موجودی توی شکمش هست
ن شوهرم میده هزینه منم مشکلی ندارم لطفاقضاوت نکنیدمن پیش چندتا دکتر رفتم اونا فقط گفتن امینو...من گف ...
بدون جواب امینو که مجوز سقط نمیدن من بچه اولم تو دو تا غربالگری ها سالم بود ولی دنیا اومد مشکل داشت و فوت کرد انقدر اذیت شدیم برای بچه دوم بدون درنگ گفتم امینو حتی غربالگری نرفتم گفتم فقط میخوام مطمین بشم سالمه حتی سلفری هم گفتم نمیخوام اصلا ترسناک نبود خطرناک هم نیست به جاش تا اخر بارداری کاملا ارامش داشتم که بچم سالمه خیالم راحت شد غربالگری ها کلا درست نیستن یه سری رو میگن سالم ولی نیستن یه سری رو میگن ریسک که سالمن کاش همه رو مجبور میکردن امینو بدن که هیچ بچه مریضی دنیا نیاد
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
این ک میگم واقعا برای یه مادر خ سخته ولی بچه کوچیک داشتن خودش سختی و خرج های خودشو داره ولی بدنیا اومدن بچه ای ک مشکل دار هست خ هزینه بر تر و سخت تر هست اگه واقعا همه ی دکترا گفتن ک سقط کن مشکل داره زودتر سقط کن چون اگه مشکلی ک داره حاد باشه بدنیا هم بیاد نمیمونه و فقط زجرش برا شما میمونه شما ک سابقه دارید و دیر بچه دار شدین حالا دیگه بعد این باز میتونید بچه دار بشین انشالا خداوند از بهترین هاش نصیب تون بکنه عزیزم