2777
2789
عنوان

سلام کیا مشکل انعقادی دارن؟

927 بازدید | 25 پست

من بعداز کلی آزمایش متوجه شدم یه جهش انعقادی دارم(C677T) هتروزیگوت

بعداز دوتا مرده زایی میخواستم بدونم باآنوکسا وآسپرین جواب میگیرم

کسی مثل من بود؟

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم من بعد دوبار سقط با استفاده از آنوکسا و آسپرین تا ماه ششم رسیدم فعلا باقیش هم توکل ب خدا. مرده ز ...

خداروشکر انشاالله سالم بغلش بگیری

ماه هفت وماه پنج تو شکمم مردن

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا
سلام عزیزم نگران نباشید من هم مشکل شما رو دارم ... با انوکسا و آسپرین الحمدالله الان دوتا بچه دارم&n ...

ممنون عزیزم که جواب دادی

شمام مرده زایی داشتی؟؟

رشدبچت عقب بود آب دورش کم شد؟

فقط یدونه جهش انعقادی داشتی؟

لطف میکنی اگه دوباره جوابمو بدین⁦❤️⁩خیلی نگرانم

ممنون عزیزم که جواب دادی شمام مرده زایی داشتی؟؟ رشدبچت عقب بود آب دورش کم شد؟ فقط یدونه جهش انعقا ...

بله عزیزم یک بار روز اول شش ماهگی بچه تو شکمم خودبه خود مرد ...یک بار هم توی سه ماهگی...دکتر آزمایش گرفت گفت که مشکل انعقاد خون هست و باید در بارداری انوکسا مصرف کنی...البته خیلی احتیاط کرد و برا بچه اول سرکلاژ هم کرد که در سنو مشخص شد دهانه رحمم مشکلی نداره...اما من چون ترسیده بودم دیگه و دوتا تجربه تلخ هم داشتم برا بچه دوم با وجود دهانه رحم نرمال اما اصرار کردم سرکلاژم کنه

خداروشکر انشاالله سالم بغلش بگیری ماه هفت وماه پنج تو شکمم مردن

شما وقتی تا ماه ۷ پیش رفتی یعنی هنوز اوضاعت بهتر از من هست....و حتما با این داروها نتیجه میگیری....خیلی سخته درک میکنم

شما وقتی تا ماه ۷ پیش رفتی یعنی هنوز اوضاعت بهتر از من هست....و حتما با این داروها نتیجه میگیری....خ ...

قربونت برم برام دعا کن

اونی که شیش ماه از دست دادی رشدش عقب بود.آب دورشم کم شد؟

من بچه اولم۲۷هفته بود ولی رشدش تو۲۳هفته موند آب دورشم خیلییی کم شده بود

بله عزیزم یک بار روز اول شش ماهگی بچه تو شکمم خودبه خود مرد ...یک بار هم توی سه ماهگی...دکتر آزمایش ...

خدا بچهاتو برات حفظ کنه

یه دنیا ممنون⁦❤️⁩⁦🙏🏻⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦🙏🏻⁩

قربونت برم برام دعا کن اونی که شیش ماه از دست دادی رشدش عقب بود.آب دورشم کم شد؟ من بچه اولم۲۷هفته ...

وقتی رفتم توی شش ماه همون موقع سنو انجام ندادم...اما برا سه ماهه وقتی رفتم سنو گفت سه هفته س قلبش دیگه نمیزنه 

قربونت برم برام دعا کن اونی که شیش ماه از دست دادی رشدش عقب بود.آب دورشم کم شد؟ من بچه اولم۲۷هفته ...

ان شالله به حق حضرت زهرا(س) خدا دلتو شاد کنه... فرزند سالم و صالح بهتون ببخشه