2777
2789
عنوان

دانشجوها‌بیان

96 بازدید | 18 پست

سلام بر دانشجوها میخواستم یه سوال ازتون بپرسم من رشتم انسانیه اما به دامپزشکی و دکترای قلب و عروق علاقه دارم دوست دارم که یکی ازین دورشته رو بخونم میخواستم بدونم میتونم کنکور تجربی هم بدم یا نع لطفا بگید واسم مهمه ممنون🌹❤

باید دیپلم تجربی بگیری

«مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

دانشجو نیستم ولی اره میتونی 

اما در کنار دانشگاه و دانشجو بودن برای کنکور خوندن خیلی سخته

خداوندا دستهایم خالی است و دلم غرق در آرزوها! یا با قدرت بی‌کرانت دستانم را توانا گردان یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن... کوروش کبیر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
دانشجو نیستم ولی اره میتونی  اما در کنار دانشگاه و دانشجو بودن برای کنکور خوندن خیلی سخته

نه ما ۶۰ درصد کنکورمون میشه شرط معدل 

اما من الان نمیدونم چیکار کنم نمیدونم که میشه کنکور تجربی و انسانی رو باهم داد یا نه

نه ما ۶۰ درصد کنکورمون میشه شرط معدل  اما من الان نمیدونم چیکار کنم نمیدونم که میشه کنکور تجرب ...

نه نمیتونی تو کنکور فقط یه رشته نظری رو با هنر یا زبان میتونی ازمون بدی

ولی چرا میخوای دوتا رو باهم بدی؟

یکیش رو بخون رتبه خوب بگیری دوتا رو نمیتونی پیش ببری

خداوندا دستهایم خالی است و دلم غرق در آرزوها! یا با قدرت بی‌کرانت دستانم را توانا گردان یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن... کوروش کبیر
نه نمیتونی تو کنکور فقط یه رشته نظری رو با هنر یا زبان میتونی ازمون بدی ولی چرا میخوای دوتا رو باهم ...

خب میترسم کنکور تجربی بدم قبپل نشم بعدش نتونم برم انسانی 

ولی یه سوال دیگه اگه من کنکور انیانی بدم میتونم بخونم سال بعدش برم تجربی کنکور بدم؟

2804
خب میترسم کنکور تجربی بدم قبپل نشم بعدش نتونم برم انسانی  ولی یه سوال دیگه اگه من کنکور انیانی ...

اره سال بعدش میتونی

الان هر رشته ای که هستی فعلا اونو خوب بخون

خب میترسم کنکور تجربی بدم قبپل نشم بعدش نتونم برم انسانی  ولی یه سوال دیگه اگه من کنکور انیانی ...

اره جدا گونه میتونی بدی ...البته امسال میتونستی کنکور تجربی و انسانی رو یکیشو دی ماه شرکت کنی یکیشو تیر ....ولی در هر صورت سابقه ی دو تاشو باید میداشتی !

از کنکور امسال و سالهای بعد خبر ندارم ...تو که علاقه ات تجربیه ،بیا تجربی بخون ...دامپزشکی قبولیش خیلی خیلی سخت نیست به نسبت پزشکی 

اره جدا گونه میتونی بدی ...البته امسال میتونستی کنکور تجربی و انسانی رو یکیشو دی ماه شرکت کنی یکیشو ...

اگه یه نمره علوم و میگرفتم الان مجبور نبودم برم انسانی میرفتم تجربی 

خیلی به دامپزشکی و دکترای قلب علاقه دارم از دیشب هم که ارتور تو قصه های جزیره رو دیدم دیدم که دامپزشکه بیشتر علاقه بهش پیدا کردم

2805
2801