2777
2789
عنوان

داستان خیانت دوستم به شوهرش

714 بازدید | 38 پست

سلام به همه من یه بار داستان خیانت زنداداشم رو اینجا گفتم تاپیک پر بازدید شد و ترکید میخوام بگم که اگه میگین دروغ و فیلم هندی و از این قبیل مسخره بازی ها اصلا نظر ندین چون من فکرم مشغول و فقط میخوام نظر خواهی کنم از بقیه اینکه میان میگین دروغه واقعا عذاب آوره 

فقط میخوام ازتون مشورت بگیرم چون دوستم برام خیلی با ارزشه دلم میخواد بهم راهکار بدین تا منصرف کنم خیلی ناراحتم 

ماشاالله همه خیانت کارا دورت جمعن 

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

لعنت به خیانتکار چ مردش چ زنش😒

➖⃟💋•• 𝑆𝒉𝐸'𝑆 𝑁𝑜𝑇 𝑎 𝑆𝐼𝑛𝐺𝑒𝑅, 𝐵𝑢𝑇 𝑖 𝐿𝑜𝑣𝑒 𝒉𝑒𝑅 𝑉𝑂𝐼𝐶𝑒، خدایا پشتم همیشه به خودت گرمه♥حسبی الله♥😍مادرم تاجـ👑ـسرم😍 ❌🇮🇷وطنم پاره تنم🇮🇷❌
2803

دوستم هشت ساله ازدواج کرده و دوتا پسر داره تو این هشت سال اوایل ازدواج شوهرش خوب بود ولی به سال نکشیده رفتار های بدش رو شروع کرد تا میتونست دوستم رو کتک میزد و از خانواده اش دورش کرده بود و از همه بد تر بهش خیانت میکرد

اوایل شوهرش پنهانی بهش خیانت میکرد ولی رفته رفته جوری شد که قشنگ همه می‌دونستن داره بهش خیانت میکنه دوستم خیلی سعی کرد ازش جدا بشه ولی هر بار به خاطر بچه ها کوتاه میومد

2804

یه بار طی این خیانت هاش دوستم فهمید که شوهرش یکی رو صیغه ی ۶ ماهه کرده اون موقع دوستم نابود شد اینجا بود که صد در صد دنبال کارای طلاقش رفت تمام کارای طلاقش رو انجام داد و طلاق نامه رو با وکیلش آماده کرد

ولی نشد که طلاق بگیره یه مشکلی پیش اومد براش شوهرش با اون زنی که صیغه کرده بود از یه پیر زن سرمایه دار حدود یه میلیارد طلا دزدیده بود وبا همون زن فرار کرده بود

اینا فرار کردن ویه ده روز نبودن گم و گور کرده بودن خودشون رو تا اینکه خبر رسید که پلیس ها گرفتنشون دوستم هم تا موضوع رو شنید رفت کلانتری پیششون وقتی اون زن رو با شوهرش میبینه به زنه حمله میکنه و تا میتونه کتکش میزنه و اون زنه هم از دوستم شکایت میکنه و شاید باورتون نشه پلیش ها دوست منم همراه اونا به زندان میفرستن

2805

هی خدای بزرگ خدای خوبم دوست قشنگم خواهر گلم ده روز بیگناه تو زندان بود به دور از بچه هاش و این در حالی بود که همراه اون زن تو یه بند بودن و اون زن از شوهرش حامله بود

2801