2777
2789
عنوان

کسایی ک سیسمونی خریدن بلدن بیان

370 بازدید | 41 پست

سلام بچه ام خرداد ب دنیا میاد

۵دست لباس سایز ۱گرفتم و ۲ دست سایز ۲

سایز 0نگرفتم هنوز ،چنتا بگیرم؟بعد سایز ۳ و ۴هم باید مامانم اینا بگیرن؟

لطفا هرکی میدونه راهنماییم کنه نینی اولمه

ی تازه مامان💗زیر ۱۸سال ریپ نزنه🙏

مگه جنسیت رو می‌دونی ؟ 

مال من اردیبهشت میاد ولی لباس نگرفتم آخه جنسیت معلوم نیست 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خردااااااد  نی نی من قبل عید شایدم عید بدنیا میاد هنوز میگم زوده😐 مگه جنسیت مشخص شده ک سیسمو ...

من خیلی دوق دارم،جنسیت مشخص نیس ،لباساشو اسپرت میگیرم،رنگ وسیله هارو هم طوسی

ی تازه مامان💗زیر ۱۸سال ریپ نزنه🙏

صفر اصن نگیر. اگ دوس داری یکی دو دست 3 بگیر. سرهمی بگیر کلاه و جوراب و دستکش بگیر. چنتا شلوار تک بگیر بچه ممکنه نم بزنه لازمه. حوله و لیف و ناخن گیر بگیر. شیشه شیر پستونک شیرخشک یدونه بگیر. اگ دوس داری شیردوش بگیر. تشک تعویض بگیر. 

💚🤍❤️
خردااااااد  نی نی من قبل عید شایدم عید بدنیا میاد هنوز میگم زوده😐 مگه جنسیت مشخص شده ک سیسمو ...

منم نگرفتم 14دی به دنیا میاد، ان شاء الله این ماه چند دست لباس و شیشه و پوشک و لباس واسه خودم میخرم. 

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد