2777
2789

اسی جون وزن نی نیت چقده😐🚶🏻‍♀️

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تقریبا یک ماه پیش دو و چهارصد بود الان نمیدونم. نی نی شما چی؟

پنجشنبه رفتم سونو ۲۶۰۰ بود☹🚶🏻‍♀️

چیکار کنم وزن بگیره🤕

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
پنجشنبه رفتم سونو ۲۶۰۰ بود☹🚶🏻‍♀️ چیکار کنم وزن بگیره🤕

میگن بستنی خیلی خوب وزن میده ب بچه.بستنی زیاد بخور.

طبیعی میرید شما یا سزارینید؟

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🥺❤️
میگن بستنی خیلی خوب وزن میده ب بچه.بستنی زیاد بخور. طبیعی میرید شما یا سزارینید؟

قبلا زایمان زودرس داشتم طبیعی

اینم احتمالا طبیعی 

قبلا زایمان زودرس داشتم طبیعی اینم احتمالا طبیعی 

بسلامتی زایمان کنی گلم.

من اولین زایمانمه خیلی میترسم.طبیعی خیلی سخته ن؟!

شرایط سز شدن ندارم🥲🚶🏻‍♀️

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🥺❤️
بسلامتی زایمان کنی گلم. من اولین زایمانمه خیلی میترسم.طبیعی خیلی سخته ن؟! شرایط سز شدن ندارم🥲🚶🏻 ...

قبلی ۲۵هفته بود دوقلویی نیم کیلو بودن اصلا اذیت نشدم

امیدوارم به همون آسونی باشع😂💔

منم میترسم خودمو زدم به بیخیالی ما میتونیم😐😂

انشاالله که زایمان راحتی داشته باشی