2777
2789
سلام به همه مامانهای گل. بچه ها من تا چند روز پیش فکر می کردم بد ویاری و حالت تهوع و اینجور چیزا ارثیه و هر کی به مادرش میره .البته من مامانم اصلا ویار نداشت و من هم همینطورم . خلاصه اینکه دختر عمه ام توی دوران بارداریش خیلی بد ویار بود بیچاره تا روز زایمانش تهوع داشت از دکترش که پرسیده بود گفته بود این مساله بیشتر به طبیعت مرد برمیگرده. و طبع اونه که حال و احوال دوران بارداری رو تعیین می کنه. حالا من از لحاظ علمی نمی دونم تا چه حد درسته ولی چون دکتر گفته حتما مردها یه تاثیرهایی دارن. خلاصه مطلب اینکه مامانهایی که بدحالن خیلی هم خودشونو سرزنش نکن یکم هم یقه شوشو رو بگیرن!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یلدا، دختر سیاه موی بلند بالا، یادگار نام وطن،
میوه پائیز ایران و عروس زمستان، در راه است.
او را بر سفره مهر بنشانیم و با نسل فردا پیوندش دهیم.
ایــرانی بودن را فراموش نکنیم.
یــلـــدا پیشاپیش مبـــارک
برای شناخت آدمها کافیه فقط یک بار بر خلاف میلشون عمل کنی ....آپلود عکس
سلام دوستای گلم ....کسی اینجا هست که دکتر برا هفته 11 براش سونو و ازمایش نوشته باشه؟برا غربالگری و مونگولیسم؟؟؟به نظرتون تو این سونو جنسیت نی نی هم معلوم میشه....من که تازه رفتم تو هفته نهم...ولی برا 20 دی باید برم این ازو سونو رو بدم
2810