2777
2789
عنوان

خرید اینترنتی بلیط اتوبوس

| مشاهده متن کامل بحث + 97 بازدید | 20 پست
بستگی به مسیرت داره  خب چندتا سرویس داره  هر زمان که سرویس خالی بزاره سریع باید بخری&nbs ...

یزد

ممکن نیست کسی کنسل کنه من بگیرم؟نمیتونم شماره راننده یا ترمینالو بگیرم بگم اگه کسی کنسل کرد به من خبر بدین؟

آخی کدوم شهر ؟ البته ببین این اینترنتیا بعضی وقتا خودشون پر میزنن از طرف شرکت  من این مشکل بر ...

زنگ بزنم بهم میگن خالی داریم یانه؟

یا ممکنه کسی کنسل کنه یا نیاد؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یزد ممکن نیست کسی کنسل کنه من بگیرم؟نمیتونم شماره راننده یا ترمینالو بگیرم بگم اگه کسی کنسل کرد به ...

اگه می تونی حضوری برو ترمینال ، ببین بهت بلیط میدن 

چون اصولا یه تعدادی رو نگه میدارن واسه خودشون 

شماره راننده رو هم یا باید اشنا داشته باشی بهت بده یا خودت اونجا راننده های یزد رو پیدا کنی باهاشون درباره جا و شماره صحبت کنی 

یکی دوبار که بری راه میفتی 

آها ممنون فقط فردا برم ترمینال هستن یعنی جمعه هستن؟

اصولا همه روزهای هفته هستن 

صبح بری هم بهتره 

تو سایت ببین فردا صبح چه ساعتی سرویس داره به بزد 

نیم ساعت قبلش ترمینال باش ،

هم می تونی از راننده بپرسی برای یکشنبه شاید شماره خودش یا دوستای راننده دیگه ای رو داد 

هم از خود همون پایانه بپرسی و بلیط داشت بخری 

من سالها تو جاده ها رفتم با اتوبوس 

اونم اون زمانها که هنوز سایت نبود و اینتر نت به این صورت نبود