2777
2789
عنوان

همه چیز درباره ی عکس رنگی

515 بازدید | 47 پست

امروز عکس رنگی انجام دادم منم میخوام مثل خیلی های دیگه که خودم از تجربه شون استفاده کردم بنویسم تا راهنمای بقیه باشه 

اولا بگم که من ۴ ماه اقدام کردم و باردار نشدم دکتر بهم گفت عکس رنگی و آزمایش اسپرم باید بگیری بیاری دیگه با ترس و لرز فراوان نوبت گرفتم 

بعضی تاپیک ها خیلی بدبینانه نوشته شده و من دیشب از خوندنشون ترس عجیبی گرفتم و حالم بد شد و دل درد و سرگیجه شدید گرفتم تا صبح...

اما ریلکس بودم و به خودم امیدواری میدادم دوتا شیاف دیکلوفناک و یدونه قرص بروفن خوردم چون ژلوفن نداشتم اون بهتره 

حالا تجربه ی خودم....

دستپختم عالیه اگه جایی در مورد غذا نظر دادم مطمعن باش خوبه  

دو نفر جلوم بودن و خیلی زود نوبتم شد خانم قبلی کلی جیغ زد و گفت که یکی از لوله هاش انگار گرفتگی داشته دیگه خیلی ترسیدم 
بهم شلوارک داد و بقیه لباس هام رو داشتم و دراز کشیدم اون مرحله اسپوکولوم گذاشتن که درد کمی داشت ولی چون برا من رحمم عقبه خیلی طول کشید و اذیت شدم و چند بار امتحان کرد بعدش نوبت تزریق رسید که بار اول درد نداشت عکس گرفت اومد گفت نه نشد دوباره تزریق کرد که دردش بیشتر بود ولی بازم انگار باز نشده بود سومین تزریق خییییلی درد داشت که عکس گرفت و گفت خوبه دوتا لوله هات بسته بوده و باز شد 
دیگه من همش گریه میکردم و یه درد عمیق و بدی داشتم که حتی همکارای دیگش اومدن دستمو گرفتن
و گفتن چون لوله ها بسته بوده خیلی درد داشتی 

دو نفر جلوم بودن و خیلی زود نوبتم شد خانم قبلی کلی جیغ زد و گفت که یکی از لوله هاش انگار گرفتگی داشت ...

چی تزریق کردن بهتون

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه ربع دراز کشیدم و وقتی اومد اسپوکولوم و لوله ها رو دربیاره درد داشت و حس کردم که خون اومد بهم گفت پد بزار 

وقتی پا شدم دیدم رو زمین هم قطرات خون ریخته🤢🤢🤢

2804

عزیزم شما تنبلی هم داشتین؟

فقط 31 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

در کل برای من چون لوله هام بسته بود درد داشت اما قابل تحمل بود و خوشحالم که گرفتم و تموم شد 

الان هیچ دردی ندارم و دردش شبیه پریود اما خییییلی بیشتر ولی گذرا و لحظه ای

در کل برای من چون لوله هام بسته بود درد داشت اما قابل تحمل بود و خوشحالم که گرفتم و تموم شد  ا ...

عزیزم با چی تزریق میکنن چجوری لوله هاتون باز میش

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ / ۱۴۰۲ تیکر من آبی شد😍

نگفتم که بترسین چون ترسش بدتره فکر کنم این دیگه نهایت دردش بود چون دو تا لوله ها بسته بود اما خوب میشه تحمل کرد ای کاش قبلش آمپول هیوسین زده بودم

نگفتم که بترسین چون ترسش بدتره فکر کنم این دیگه نهایت دردش بود چون دو تا لوله ها بسته بود اما خوب می ...

چقدر بعد از عکس رنگی میشه اقدام به بارداری کرد؟ من ۱۸ سالمه می تونم انجام بدم؟ ۳ ماه اقدام کردم نشد 🥺

فقط 31 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
یاعلیییییی

دردش بد بود اما خدا رو شکر گذشت می ارزه واقعا به نظرم حتی یه روز هم نباید عقب بندازیم چون یه روش درمان هم محسوب میشه

2809