2777
2789
عنوان

همه چیز درباره ی عکس رنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 47 پست
عزیزم با چی تزریق میکنن چجوری لوله هاتون باز میش

با فشار این مایع که وارد لوله ها میشه اگه اسپاسم باشه رفع میشه 

دستپختم عالیه اگه جایی در مورد غذا نظر دادم مطمعن باش خوبه  
منم انجام دادم لوله هام باز بود دوبار تزریق کرد و عکس گرفت ولی بازم درد داشت مثل درد پریود ولی شدیدت ...

شما باردار شدین بعدش؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با فشار این مایع که وارد لوله ها میشه اگه اسپاسم باشه رفع میشه 

پس الان دیگه خداروشکر مشکل حل شد شما باردار میشید انشالله؟

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ / ۱۴۰۲ تیکر من آبی شد😍
2804
چقدر بعد از عکس رنگی میشه اقدام به بارداری کرد؟ من ۱۸ سالمه می تونم انجام بدم؟ ۳ ماه اقدام کردم نشد ...

بله میشه فکر نمی‌کنم ضرری داشته باشه ماه بعد باید اقدام کرد چون ممکنه روی جنین اثر بزاره 

البته شما سنت کمه تا یک سال اقدام کن انشالله باردار میشی حتما دکتر خوب برو

تجربه من از عکس رنگی

از درد مردمو زنده شدم هیچ وقت یادم نمیره

خواهش میکنم امضام بخون 🌱                                      دوست خوبم من زیاد به اسم کاربری توجه نمیکنم شاید تو یه تاپیکی باهات هم نظر باشم و بگیم بخندیم،،شاید تو یه تاپیکی نظراتمون برخلاف هم دیگه باشه بحث کنیم ناخواسته دلتو شکسته باشم🥺..حلالم کن دوست مهربونم🌹                      🌷 لطفا به نیت نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید🌷    انشاالله به حق پنج تن حاجت روا بشید 🤲                            💚اگه برام دعا کردی بهم بگو  منم به نیت حاجتت برات توحید بخونم💚
من که گفتن اسپرم همسرم ضعیفه نمیدونم برم برا عکس رنگی یا ن

آره به نظر من برو چون اگه بیای و دارو مصرف کنی اسپرم درست بشه خدایی نکرده مشکلی باشه عقب میوفتی به من که دکتر گفت هر دو رو باید بیاری 

بله میشه فکر نمی‌کنم ضرری داشته باشه ماه بعد باید اقدام کرد چون ممکنه روی جنین اثر بزاره  البت ...

چشم عزیزم مرسی از راهنمایینون 

فقط 31 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
پس الان دیگه خداروشکر مشکل حل شد شما باردار میشید انشالله؟

انشالله انشالله خیلی امیدوارم شما دعا کنین برام🥰🥰

تجربه من از عکس رنگی از درد مردمو زنده شدم هیچ وقت یادم نمیره

منم مرگ رو واقعا دیدم چندماه پیش جراحی کردم با بیهوشی و زخم خیلی بزرگ به این اندازه درد نداشتم 

سلام خانم های عزیز من حدودا ۵ روزه پریود شدم یعنی پریودم خیلی سبک بود و به رنگ قهوه ای و وقتی میرفتم دستشویی معذرت میخوام به چیز مثل مخاد یا لخته خیلییییی کم به رنگ قهوه ای میومد 

الانم دستمال میکشم باز قهوه ای هست من همیشه پریودام شدیدا درد داشتم جوری که باید مسکن میخوردم و کلی دمنوش تا یکم بهتر شم 

ولی اصلا درد نداشتم خیلی سبک بود ولی یهو کنار نافم تیر میکشه و زیر دلمم درد میکنه و کمر درد دارم 

میگم نکنه باردارم؟ یعنی بی بی بزنم؟ اخه یک هفته قبل پری ازمایش دادم منفی بود 

الان هم به جای بی بی چک از کیت تحمک گذاری استفاده کردم منفی شد یعنی دیگه منفیه؟

فقط 31 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
سلام خانم های عزیز من حدودا ۵ روزه پریود شدم یعنی پریودم خیلی سبک بود و به رنگ قهوه ای و وقتی میرفتم ...

کیت نباید میزدی یکم صبر کن دوباره بی بی چک بزار ممکنه باردار باشی 

2809