2777
2789
عنوان

پیامدها و راهکارهای زندگی با مادر خودشیفته و آزارگر

| مشاهده متن کامل بحث + 12878 بازدید | 1118 پست
من دقیقا همینم بخدا فک. میکرذم خودم فقط اینجورم اما هی ک این کپ جلوتر میره انگار اخلاقای من نمایان ت ...

صحبتای دکتر چاوشی رو گذاشنه بودم چند صفحع قبل، گفته کاراشونو به خودتون نگیریت، 

تو هم سعی کن به خودت نکیری، تو هیچ ضعفی نداری، این ضعف اونه نه تو

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شیشلیک جانم، قلبم شکست از تصور بچه ای که تو‌ بودی و‌ مادری که اون بوده! منم هر وقت براش هدیه میگرفتم ...

اولین بار که کادر گرفتم برد پس داد بعد اونم 

من هروقت کادو گرفتم اصلا استفاده نکرد 

اخ گفتی! منم همیشه زندگی شخصیتای کارتونی مثل جودی، آنه، کوزت، پرین ...رو که میدیدم با خودم میگفتم خد ...

تمام شخصیت های که گفتی زندگی سختی داشتن اما بالاخره یه حامی داشتن نه مثل ما که تنها بودیم

قربونت برم من، ببخشیم؟!!!!!! ما عاشق حرفاتیم. لذت میبریم از خوندنش. واقعا وجودت اینجا نعمته‌‌. افتخا ...

این نهایت لطف شماست ممنونم که این تاپیک رو زدی وماهمه دور هم جمع شدیم وماروهمراهی می‌کنی 

سوداجان خواهرم چه روزای سختی رو گذروندی....عزیزدلم بالاخره بعدتمام تاریکی ها نور میرسه من مطمئنم تو ...

ممنونم از همدردی درک واطمینان خاطری که به من دادید ❣️❣️❣️😘😘🫂🫂🫂 امیدوارم همه ما موفق بشیم