2777
2789
عنوان

پیامدها و راهکارهای زندگی با مادر خودشیفته و آزارگر

| مشاهده متن کامل بحث + 31393 بازدید | 3268 پست
دقیقا شکل عمت شدی وزشتی واینارو مایم داشتیم الآنم میگم خوشگلم مثل عمم😂😂

دقیقاااا هزار بار شکر ک شبیه هممون شدیم بختم نم بلنده 😂😂😂ببین میسوزه هاااا عکس عمم برداشته بود میگفت نگای قیخفش چ زشته گفتم واییی عمه جونم چ چشای درشتی داره ماشالا منم شبیه عمم ببین چقدر شبیه یم عکسو گرفتار صورتم داشت میخرید با ی حالتی میگفت آره 😂😂😂

قطره عزیز..نیلاعزیز فامیلی عزیز شیشلیک عریز بچها ببخشید که دردلم باز شد من جز شماها دوستی ندارم 🥺🥺 ...

خدایا اینو نگو دیگه اینجا هممون خودمونو خالی میکنیم چون مگه جز هم و خدا کیو داریم ک و کمون کنه؟ درسته مجازی اما کمک و هم دلمون صد شرف داره ب دوستی ها و فایل های الان

🫂🫂🫂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بعضی وقتها پسرفت میکنم ناامید میشم اما اینجا که میام امیدوار میشم به یه زندگی خوب داشتن حدومرز دوست ...

فدات شم سودا جان

منم به جرات میتونم بگم شما اولین کسایی هستین که تو این سطح منو درک میکنین و ارزش این مساله برای من بی نهایته. دقیقا اینجا ساخته شده برای همین سودا جان. همه مون، بی برو برگرد در مسیر بهبود گاهی پسرفت خواهیم داشت، لحظه هایی که با خودمون فکر میکنیم، هیچی هرگز قرار نیست درست بشه و هر تلاشی تا حالا کردیم بیهوده بوده، اما ما اینجاییم که در اون لحظه بزنگاه به یاد همدیگه بیاریم که هر قدم کوچک در این مسیر سنگلاخ چقدر مهم و باارزشه و برای هر قدم‌مثبت که بر میداریم از ته دل همدیگه رو تشویق کنیم. درست مثل تماشاچی های یه مسابقه دوی طولانی، که در لحظه های آخر، هر قدم خسته و نفس بریده ی دونده ی مود علاقه شونو با اشک و شوق و فریاد همراهی میکنن.. با این تفاوت که ما همه در حال دویدنیم...

انگار هیچ وظیفه ای نداشتن درمقابل ما برا همین زورشون میاد اصلا یه لحظه هم فکر نمیکنن هر مادری هر جا ...

دقیقا، انگار ما ازشون خواسته بودیم یا زورشون کرده بودیم به دنیا بیارنمون.

سودا خدارو هزاران مرتبه شکر بعد دو ماه و پنج روز دفاع از خودم و بدو بدو های کاری اداری امروز نتیجه گ ...

تبریک عزیزم

و چقدر درست میگه دوستمون، فقط ما میدونیم چه کار بزرگی کردی. و چه خوب کردی که با ما به اشتراک گذاشتی‌. همیشه گفتم، این کار خیلی مفید و کمک کنندس. وقتی خودمون رو‌در همه ابعاد ببینیم، تصویرمون از خودمون هر چه بیشتر به واقعیت نزدیک میشه.

بله فاصله امن رو خیلی خوب گفتی من فاصله جغرافیایی دارم دلی هم باید بیشتر و بیشتر ازش دور بشم از زندگ ...

اینا مادرامونن قطره، طبیعیه که مغزمون در لایه های پنهان خودش نتونه اونا رو به عنوان دشمن به رسمیت بشناسه. بنابراین خودتو بابتش سرزنش نکن...

من هرجا درمورد خودشیفته می‌گفت گوش میکردم اولا گیج میزدم اما کم کم متوجه شدم رفتارشان رو مشاهده کنم ...

مرسی ازت‌ 

بووس

ني ني سايت رو دوست دارم برای من درس زندگی بود چقدر چیز یاد گرفتم ازتون...اقایون درخواست دوستی ندید اینجا برای درد دل با همجنسام امدم مرد نامحرم چرا ب من درخواست دوستی بده اصلا .باتشکر .درضمن کاربری دست شونصد نفره دروغامو بروم نیارید.لطفا برای حاجتم صلوات بفرست و بگو منم بفرستم برات دوست خوب نی نی سایتی‌.

بیشتر ببینید
قطره عزیز من مجبورم قوی باشم مجبوررر بعضی وقتها ناامید میشم اما بچه هام چی ؟اونا فقط خدا ومن رو دارن ...

واقعا خیلی قوی هستی 

افرین 

ني ني سايت رو دوست دارم برای من درس زندگی بود چقدر چیز یاد گرفتم ازتون...اقایون درخواست دوستی ندید اینجا برای درد دل با همجنسام امدم مرد نامحرم چرا ب من درخواست دوستی بده اصلا .باتشکر .درضمن کاربری دست شونصد نفره دروغامو بروم نیارید.لطفا برای حاجتم صلوات بفرست و بگو منم بفرستم برات دوست خوب نی نی سایتی‌.

بیشتر ببینید
قطره عزیز..نیلاعزیز فامیلی عزیز شیشلیک عریز بچها ببخشید که دردلم باز شد من جز شماها دوستی ندارم 🥺🥺 ...

این چ حرفیه 

کار خوبی کردی 

ما داریم ازت چیز میگیرم 

درد دل رو هم ک همه میکنیم 

بیشتر ببینید
سودا میگم منو از بچگی بشدت تو جمع حتی یه نفر میومد خونمون جوگیر میدش بدجور راه ب راه بی دلیل خفتم می ...

منو بردی به اون روزایی که هر روز دوستاش دعوت میکرد و برای خوشایند و سرگرمیشون منو تو جمع تحقیر و سرزنش میکرد. حرفای زشت بهم‌‌ میزد و خودش و دوستاش لقبای زشت و تحقیآمیز بهم میدادن و میخندیدن. یادمه از این کارش به مرز جنون میرسیدم اما جرات نداشتم حرف بزنم چون همه شون دستجمعی میریختن سرم. به قول تو‌ اینا روی همه رو‌ به ما باز کردن. حتی یه‌ بچه هم‌ به خودش اجازه میداد هر چی از دهنش در میاد به ما بگه. جرممون چی بود؟ اینکه بچه اون بودیم، اسیر نیازمون بهش بودیم، یا غم انگیزتر از همه، دوستش داشتیم!

سلام بدیمادرای خودشیفته اینه حتی وقتی از تک و تامیوفتن هم بازقبول نمیکنن چقدر ظلم کردن

سلام عزیزم

خوش اومدی به جمع ما. متاسفم اگه همدردی. حرفت کاملا درسته، گذر زمان و حتی نزدیک شدن مرگ هم باعث نمیشه اینا دست از کاراشون بردارن، ما نباید هرگز منتظر گشایشی از طرف اونا باشیم و این یه حقیقت بسیار دردناکه....

ببین همه بچه هاش اذیتش کردن کل سالها پول می‌گرفت از بابام به اسم من بعد برا اونا ملاس تقویتی می‌گرفت ...

شیشلیک جانم، قلبم شکست از تصور بچه ای که تو‌ بودی و‌ مادری که اون بوده! منم هر وقت براش هدیه میگرفتم بعدا میدیدم انداختش دور. منم دیگه سالهاست چیزی براش نمیگیرم. حیف از اون همه تلاش بیهوده ای که در تمام عمر برای جالب رضایت اونا کردیم.