2777
2789
عنوان

مادران فرشته های اسفند ٩٤

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 229 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دخترا،،،خوبین من خبرای خوبی ندارم،،،قلب نینی تو هفته بیش ایستاده ،،و رشد نکرده از هفته ٩ به بعد دلم خیلی کرفته،،هر جی از حال خودمو شوهرم بکم کم کفتم،، دعام کنید دکتر کفت یا قرص یا کورتاز. کفتم صبر میکنم ببینم خودش خارج میشه،من قبلا کورتاز کردم نمیخوام دیکه،،خوب نیست،، اول قرص کذاشتم،،اما حالم بد شد،،رفتم بیمارستان،جفت خارج نشد،،کورتاز کردن،،هم از قرص میترسم هم از کورتاز،، لیلی،،راهنمایی کن،،بد نیست دوبار کورتاز کنم از دارو های کیاهی جی استفاده کنم،اکر تجربه دارین بکید،،بخدا گیجم،،کاش زود تموم شه
١١ بار. ای یر ای منفی. سه بار با داری طبیعی منجر به سقط. دوبار انتقال منفی در سیکل نجرال مشکل ایمنی و انعقادی و تنبلی،همسرم سالم، انتقال سوم به لطف خدا باردار شدم، دعام کنید
سلام عسل جان درسته آدم ناراحت میشه ولی به آینده فکر کن اصلا خودت رو درگیر نکن ...حکمت خدارو ماها نمیتونیم درک کنیم ...بگو خد ایا راضیم به رضای تو...ان شاالله بارداری بعدی...دنیا که به آخر نرسیده...عزیزم درسته قرص دردش بیشتره ولی بهتره ...کورتاژ جدار داخلی رحم رو ضعیف میکنه و آسیب میزنه ...انشالله با دو یا 4 تا قرص همزمان واژینال و زیرزبانی مسئله ت حل میشه...قربانت ..به فکر سلامتی خودت و شوهرت باش...
عسل جان آیا برای شما قرص آسپرین و آمپول سلکسان تجویز شده بود؟ اگر نه حتما حتما حتما در بارداری بعدز ان شاالله بگو دکترت تجویز کنه ...تنت همیشه سلامت باشه گلم دعات میکنیم همگی... فقط خدا رو شکر کن ..چون حتما مصلحتش تو این کار بوده...از کجا میدونی یک ماه بعد دوماه بعد بعد از زایمان حتما مشکلی پیش میآمد ...که خدا نخواسته بیشتر از این ناراحت بشی...ایشاللا سه ماه بعد باز اقدام کن و خبرهای خوشتو به ما بده فوقش مادر اسفندی نمیشی و میشی مادر تیر مردادی ...ان شاالله
عسل جان من شوک شدم. نمیدونم چی بگم. خدایا حکمتت چیه که ما نمیدونیم. عسل ازخدابرات صبر میخوام. میدونم هیچ حرفی بهت ارامش نمیده. خودم تجربه تلخ از دست دادن رو دارم. واقعیتش من درمورد قرص یا کورتاژ اطلاعی ندارم وخودم چون تو ماه بالا بودم زایمان کردم. ولی شنیدم قرص بهتر هست البته اگه نیاز به کورتاژ پیدا نکنی. عسل اخه چرا اینطوری میشه دکترت چی گفت بهت این دفعه که امپول هم میزدی اییییییییییییییییییی خدا به عسل ارامش بده.
رحمت خداوند شایدبا تاخیر باشد اما حتمی است.
سلام دخترا،مرسی از اینکه به یادمین،،حال روحیم خوب نیست،طفلی شوهرم،،از یطرف تو غربت دست تنها
١١ بار. ای یر ای منفی. سه بار با داری طبیعی منجر به سقط. دوبار انتقال منفی در سیکل نجرال مشکل ایمنی و انعقادی و تنبلی،همسرم سالم، انتقال سوم به لطف خدا باردار شدم، دعام کنید
والا جند روزه دارو میاهی میخورم خودش بیوفته به کورتاز نرسم،،طناب میزنم،،اما هیجی،،نه دلدردی نه لمی،،سفت جسبیده،، ترو خدا واسه صبرم واسه کم بودن دردش،، برام دعا کنید،،شما بیایین اینجا و تا اخرش باشین،،
2810