2777
2789
عنوان

خانمهایی که به اصطلاح طالع شون گرمه و دوست زیاد دارید لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 18 بازدید | 16 پست
من کلا هرموقه نیازباشه حرف میزنم وزیاد صمیمی نمیشم باکسی ...نه که آدم خشک وسردی باشم ولی ازصمیمت زیاد گل هاخارمیشود...روشونبهت بازمیشه ...وبه زندگیت ومساعل خصوصیت جسارت ودخالت میکنن سعی میکنم ادم خوش رو ومتبسمی باشم اخمو نباشم ..راست گو باشم باطرافیانم ...آب زیرکاه نیاشم ...... همین چیزاباعث شده که منو به عنوان ی آدم باادب....بشناسن .....به هیچ عنوان پرحرفی نمیکنم ، ولی ازقیافه گرفتن هم خوشم نمیاد... اگرشما براخودت زندگی کنی جذب رفتارها و عادت ها وحرفاتون میشن این اعتماد بنفس و ادب هست که آدمارو بخودش جذب میکنه و خوشرویی
هرموقعه حرفا وکارای مادرشوهر وخواهرشوهر اذیتتون کرد یاد حضرت فاطمه بیوفتیدکه چقددددر صبور و باگذشت بود....حرص اونارو ازهمسرتون درنیارید ..اون هیچ حقی درانتخاب نوع خانوادش نداشته ونداره....پس ازین ببعد خودخوری ممنوع...غیبت ممنوع چه تودلتون چه پیش کس دیگه....مطمعن باش هیچکس ازسنگ نیست....توهمیشه خوب باش...حتی اگرکسی آن لحظه خوبی تورانفهمد باگذشت زمان پی ب خوبی های تومیبرد...خداهم بالاسرشاهد..روزی فقط چندبار ذکر یافاطمه بگو ببین چطور ازدست هر کینه وکدورتی ارامش پیدامیکنی....
باید یه سری چیزای مشترک با یه نفر داشته باشی خلقیاتتون هم نزدیک باشه و از همه مهمتر به نظرم سن هم تاثیر گذاره من دوستان دوره دبیرستانم صمیمیتر از دانشگاه بودن و الان که وارد دهه سی زندگیم شدم صمیمتم با دوستای جدیدم کمتر از دوستای دانشگاه هست سن که بالاتر میره آدم محتاطتر میشه و در روابط با حفظ حریم بیشتر وارد میشه.
آسوده خاطرم... که تو در خاطر منی...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.