2777
2789

خانواده شوهرم مخصوصا مادرشوهرم وقتی میگن خداکنه دوقلو بشه من با این حال ناخوشم تمام سیستم منو. بهم میزنن چون من ادمی نیستم برای نگهداری بچم از بزرگترا کمک بگیرم و ایشون نوه های دیگشو کلا خودش نگهداشته و رفته اومده من خوشم نمیاد چون میدونه از عهده یکی برمیام و نمیتونه هر روز بیادو بره  انگار با شیطنت میگه خدا کنه دوقلو شه میره رو اعصابم یه جواب دندان شکن میخوام دیگه هرگز تکرار نکنن نمیخوام تو این دورانم عصبی بشم.

خب مگه سونو ندادي؟

ژن دو قلويي داريد؟ اخه الكي ك نميشه گفت

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
خب مگه سونو ندادي؟ ژن دو قلويي داريد؟ اخه الكي ك نميشه گفت

هفته ۷ رفتم دکتر نگفت دوقلو هست من تو خانوادمون دارم ولی اصلا نمیخوام دو قلو باشه هرچی خدا بخواد همونه ولی لسترس انداختن بجونم منم حالم خوش نیس 

هفته ۷ رفتم دکتر نگفت دوقلو هست من تو خانوادمون دارم ولی اصلا نمیخوام دو قلو باشه هرچی خدا بخواد همو ...

بابا بيخيال

استرس چي

خب اونم ي حرفي ميزنه ارزوش رو ميگه تو چرا بهم ميريزي

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

این ک خوبه .مادرشوهر من ک موقع بارداریم بهم با خنده گفت بچه تو چی میخواد بشه دختر بشه خونه خراب کن میشه پسرم بشه دزد میشه .شوهرم دهن باز نکرد چیزی بگه اصلا نزاشت منم جوابشو بدم🤦🏻‍♀️

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋

بگو نه بابا ان شالله یدونس راحت بهش میرسم محتاج کسی نشم کمکم کنه دوس دارم خودم از پس کارام بر بیام 

اخه بچرو هیچکس مثل پدرو مادر واسش دلسوز نیست 

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
این ک خوبه .مادرشوهر من ک موقع بارداریم بهم با خنده گفت بچه تو چی میخواد بشه دختر بشه خونه خراب کن م ...

اخه چرا همچين حرفي زد  

بگو من فعلا حالم بده 

نمیتونم به دوقلو بودن یا جنستیش فک کنم ... وختیم بحثش میشه حالم بد نمیشه نمی‌دونم چراا 

به دکترم گفتم، گفته هرچی که باعث استرست میشه از خودت دور کنمخصوصا همین افکار جنسیت و دوقول بودنشون 

2809