2777
2789
ت رو خدا بگو برا پوستت چه کارهایی میکنی

روتین پوستیم 

آبرسان 

ژل شستشو 

دور چشم 

ضد آفتاب 

ماسک سرسیاه بینی 

بادی اسپلش برای بدنم 

میسلار واتر 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

روتین پوستیم آبرسان ژل شستشو دور چشم ضد آفتاب ماسک سرسیاه بینی بادی اسپلش برای بدنم میسلار واتر

تاثیر هم داره که واقعا حس کنی آره خوبه؟

ماسک سر سیاه بینی تاثیر داره؟ از کجا بخرم؟

چی می‌خری آیا شاغلی

اره لباس کیف و کفش

دوستان عزیز وقتی همسرتون جواب تلفنتون رو نمیده و یا تلفنش خاموشه لزوما در حال خیانت نیست .شاید،گوشیش رو جایی جا گذاشته یا شارژ موبایلش تموم شده...وقتی یه خانم با تیپ خفن می بینی،لزوما اون آدم فاسد نیست ! ... وقتی توی سالن انتظار فرودگاه یه مرد سیه چهره لاغر رو میبینی که زیر چشمش گود رفته و داره چرت میزنه لزوما اون یه معتاد نیست. شاید یه آدم زحمتکشه که دوشبانه روزه نخوابیده و برای یه لقمه نون رفته اونور مملکت و خسته و کوفته برگشته... این که یه آدم توی کوچه داره دادو بیداد میکنه و بدو بیراه میگه لزوما آدم بی فرهنگی نیست،شاید اون روز سختی رو گذرونده،روزی که ممکنه برای هرکدوم از ما پیش بیاد.چه خوبه که راجع به دیگران و خصوصا دوستان خودمون راحت قضاوت نکنیم چون ممکنه راجع به خودمون هم همینطور قضاوت بشه... 🌺 
2805
تاثیر هم داره که واقعا حس کنی آره خوبه؟ماسک سر سیاه بینی تاثیر داره؟ از کجا بخرم؟

نه هیچ تاثیری ندارع 

اره از داروخانه 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

۷۰۰ لیزر

۱تومن باشگاه 

لباس اگ خوشم بیاد

۶ماه یبار ضدآفتاب اگ تموم شه،مرطوب کننده ام چندوقت یبار یه باکس ۶تایی میخرم، یه کرم روشن کننده پوست و کرم ترک پا،خیلی ب روتین پوستی اعتقاد ندارم هرکیو دیدم کمتر رسیدگی کرده پوستش بهتر بوده،ماسک خونگی استفاده میکنم،

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
هیچ تاثیری نداره؟پس چرا انجام میدی؟

چه تاثیری میخوای داشته باشه؟؟ اینا روتینن صرفا محصولات مراقبتی هست شوینده و کرم

برای تاثیر باید بری دنبال کارای زیبایی مثل میکروبیلدینک و لیزر و اسید تراپی و هایفو 

دوتا کرم مراقبتی نمیتونه برات معجزه کنه 

تزریق جوانساز خوبه بنظرت؟

برای چه کاری

2809