2777
2789
عنوان

با عروس سیریش چه کنیم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند روز مامانت سرویس نده هنه چی حل میشه خودشو بزنه به مریضی بگه کمک الازم دارم غذام نپزه چندبار اونام در میرن پشت سرشونم نگاه نمیکنن مامانت خودش بایددلش برا خودش بسوزه

تا نگرید کودک حلوا فروش دیگ بخشایش نمی اید بجوش

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
همه از خونه مادرشوهر فراری آن ،این یدونه ول کن مادرشوهر نیست  

اینم شانس شماست خواهر🤣🤣🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🥴🥴

عروستون خودش باید شعورش برسه ک اون بنده خدا با اون کمرش خب سختشه هی کارکردن 

اصلا شاید یروز میخواد غذای ساده درست کنه یا اصلا درست نکنه ولی مجبوره بخاطر ایشون همش سرپا واسته🤦🏻‍♀️

استارتر ببخشا ولی رستوران و اشپز مفت پیداکرده هرکی باشه خوشش میاد😒🤦🏻‍♀️

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
می دونم مقصر مادرمه که چیزی بهش نمی گه  مشکل اینه داداشم می شوره خیلی کثیف کاری می کنه ،همه جا ...

بخدا من جای مادرت باشم ظرف یکبار مصرف میزارم جلوشون 

مهمون یه روز میاد و میره ،نه ک ۳روز بمونه تازه کمکم نکنه

مگه رستورانه اخه ...

ادم لجش میگیره ..

ایندفعه قبل اینکه بیان ماددت بگه من نیستم .چندبار اینکارو کنه تابلکه درست شن ...

هر وعده هم نیلز نیس بپزه 

غذای ساده بیاره 

دعوا راه بنداز بذار بره بیرون یا هی دستش کار بده هی بگو بلند شو یا بگو بیا باهم فلان کار کتیم جون من مامانت خودشو الکی به مریضی بزنه بخوابه بگه نیاز دارم یکی کارای خونمو ببینه بگه بمون پیشم یه هفته ببین میمونه 

وقتی اومدن مامانم بخوابه بگه تکون نمیتونم بخورم

راست میگه

یکی دو بار اومدن بگیره بخوابه مامانت همون دو یه روز رو هم استراحت میکنه هم عکس العمل عروس جان رو ببینه

بگه من اصلا نمیتونم تکون بخورم این شما و اینم خونه هرچی درست کردین یه لقمه هم به من بدید 

برای چندمین بار اندک موافق خواهرشوهرم    شوخی کردما نریزین سرم به نظرم مادرت باید کاری کنه خب چه لزومی داره پاشه غذا درست کنه چند بار درست نکنه بالاخره مجبوره خودش درست کنه یا چند بار اخر هفته مادرتو دعوت کن خونتون

مادرت خودش باید اعتراض کنه هر کسی خودش باید مشکلاتشو خوذش حل کنه مامانت اگر نمیتونه خودش بگه اعتراضی ...

می دونم 

منم بخاطر همین دیگه دخالت نمی کنم 

اینقد می یاد اونجا و خرج و مخارج داره ،بخدا من خودم دو سه ماه یه بار می رم اونم ناهار درست می کنم می برم 

خب داداشت بشوره دیگ‌ مادرت چرا نمیذاره داداشت کار کنه و کارکردن مردارو بد میدونن مث مادربزرگ من پدرم ...

مادرشوهربپزه شوهرم ظرفاروبشوره  عروسم مفت خوری کنه؟ نه دیگه این سو استفاده س واقعا

هردفعه اومدن مادرتونبگه حال غذادرست کردن نداشتم تخم مرغ بشکنیم چندتا واقعا تنهاراهش همینه

وای🤣🤣🤣خیلی خوب بود

یا اصلا یروز مادرت بشینه به عروستون بگه پاشو غذا درست کن من کمرم دردمیکنه،قربون دستت اون لباسامو بشور و...🤣🤣

از روز دوم دیگه نمیاد😎🤣

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

شما ازدواج کردی؟

آخر هفته ها مادرت رو ببر خونتون یا ببر خونه فک و فامیل

چند بار که خونه نباشه خودش متوجه میشه چرا بی دلیل بشینه تو خونه و مهمون داری کنه و بیفته تو زحمت

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
دلم برای مامانم می سوزه  دیسکش دوباره زده بیرون  امروز کاملا لنگان لنگان راه می رفت  ...

به نظر من تقصیر داداشته، اون نمی‌بینه مادرش مریض احواله برا چی هر هفته میاد و آنقدر می مونه؟ دلش نمیسوزه؟ حداقل اگه هدف دیداره بیان یه ساعت بشینن و برن

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...❤

مادر اسی فکر کنم از اون آدمایی هست که نگرانه پسرش ازش ناراحت بشه 

شوهر منم خانواده اش هر بلایی سرمون بیارن هیچی نمیگه میگه ولش کن اونا عقلشون نمی‌رسه ما هم عقلمون نمی‌رسه برای چی کاری کنیم که ازمون ناراحت بشن

تازگیا خودم وارد عمل می‌شم و برخورد میکنم دیگه