2777
2789
عنوان

کسایی که تجربه کهیر دارین میشه بیاین تروخدا 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2097 بازدید | 40 پست
هرموقع تونستم عکس میگیرم میفرستم لایکت میکنم 

باش عزیزم زیاد زیر پتو نرو میدونم سردته ولی گرمی لعنتی بدترمیشه میخاره تنت داغ میشه بیشتر کهیر میزنی 

هروقت خوب شدی تا یه هفته مراعات کن 

مطلب خاصی به ذهنم نیومد بنویسم ! 
باش عزیزم زیاد زیر پتو نرو میدونم سردته ولی گرمی لعنتی بدترمیشه میخاره تنت داغ میشه بیشتر کهیر میزنی ...

یعنی حالم از خودم بهم میخوره کل بدنم اینجوری هست  حتی شیو نمیتونم بکنم تویه عکس زیاد معلوم نیست ولی بیرون پررنگ تر هستن قرمز تر الان خیلی میسوزن اینجوری قرمز هستن بعدش رنگشون کبود و سیاه میشه یعنی جاشون میره 😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی حالم از خودم بهم میخوره کل بدنم اینجوری هست تویه عکس زیاد معلوم نیست ولی بیرون پررنگ تر هستن قر ...

آره بابا گریه نکن جاشون میره البته اگه نخارونی و زخم نکنی جاش نمیمونه 

داداش من ازتو بدتر شده بود جای یدونه اش نیس 

لباس نخی و باز بپوش نخاره اگرم عرق کردی نسوزه 

اگه نمیتونی دوش بگیری یه دستمال نمدار کن بزن روش فقط خیس شه یکم هوا بخوره نخاره زود خوب میشی 

لباس ساحلی میپوشم مجبوری میرم دوش میگیرم سدر و ماست میزنم و عرق کاسنی و شاتره با خاکشیر میخورم غذا هم فقط عدس با اب پخته شده و سیب زمینی 

لباس ساحلی میپوشم مجبوری میرم دوش میگیرم سدر و ماست میزنم و عرق کاسنی و شاتره با خاکشیر میخورم غذا ه ...

اره همینکارایی ک میگی خیله خوبه انجام بده گلم 

اره همینکارایی ک میگی خیله خوبه انجام بده گلم 

خیلی ممنون عزیزم ازاین که وقت گذاشتی خداخیرت بده انشاا... هرچی از خدا میخوای بهت بده فقط داداشت هم بعد قرمزی کبود میشد جاشون؟ از من کبود میشه نمیدونم دیگه بره یا نه

من تویه این سه چهار روزی که کهیر زدم از 62 کیلو شدم 58 کیلو چون هیچی نمیتونم بخورم و میترسم 

واقعا ! 

الهی😟😟 میخای دوباره برو دکتر اخه سه چهارروزم زیاده ها 

خیلی ممنون عزیزم ازاین که وقت گذاشتی خداخیرت بده انشاا... هرچی از خدا میخوای بهت بده فقط داداشت هم ب ...

یکی از داداشام حساسیت فصلی داره امپول بتامتازون میزد خوب میشد واسه تو دگزامتازون داد؟

یکی از داداشام حساسیت فصلی داره امپول بتامتازون میزد خوب میشد واسه تو دگزامتازون داد؟

من تویه فاصله چهار روز دوتا دگزا سه تا کلرفنیرامین زدم قرص فکسوفنادین دکتر گفت 12 ساعتی بخور 8 ساعتی میخورم خوب شده بودم اصلا دیگه هیچ مشکلی نداشتم ولی پریشب رفتم خونه جاریم بهم کنجد داد خوردم و داخل چاییم نبات ریخت منم نمیدونستم از گرمی بدنم اونجوری شدم خوردم اومدم خونه لباس هام عوض کردم گریه ام گرفت دیدم ده برابر برگشته دوباره دیروز آمپول زدم دوتا قرص خوردم خوب شدم مشکلی نداشتم داشت میرفت خانواده ام بهم گفتن شیر و ماست بخور خوبه منم خوردم نمیدونستم ماست اثر قرص و امپول میبره شب خوابیدم صبح پا شدم دیدم کل بدنم قرمز هست دیگه جای سالم نمونده 

من تویه فاصله چهار روز دوتا دگزا سه تا کلرفنیرامین زدم قرص فکسوفنادین دکتر گفت 12 ساعتی بخور 8 ساعتی ...

اگه این کارا انجام نداده بودم الان خوب بودم همینجوری با گفته اطرافیان بد و بدترشدم