2777
2789

من ۳۱ سالمه و تا اقدام کنم میشم ۳۲ ساله. ی بار ناخواسته باردار شدم و قرص اورژانسی خوردم حاملگی خارج رحمی داشتم و بعدش بچه نخواستم و میخوام تازه اقدام کنم. الان حجم خونریزیم کم شده و چندوقت پیش ی کیست داشتم نمیدونستم دارم ک بعد از رابطه حالم بد شد نگو ترکید. پارسال آزمایش ذخیره تخمدان دادم خوب بود. الان کم شدن حجم خونریزیم نگرانم میکنه و بتازگی دارم کارای قبل بارداری رو مثل دندون پزشکی و...  رو میرم اما هنوز آزمایشات کلی رو ندادم. یهو استرس گرفتم ممکنه ب مشکل بخورم؟ 😥😥😔😔

بزرگترین مشکل استرس هست پس اول از هرچیزی استرس رو از خودت دور کن و بعد توکل برخدا کن انشاله خودش یه نوزاد سالم و ناز بعد نه ماه بزاره تو بغلت

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
بزرگترین مشکل استرس هست پس اول از هرچیزی استرس رو از خودت دور کن و بعد توکل برخدا کن انشاله خودش یه ...

استرس نداشتم تا وقتی ک مادرشوهرم اومد گفت اگ مشکلی داری برو درمان کن و...  اونوقت خانما میگن مگه چی گفته😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نمیکنم مشکلی باشه اگه ذخیره تخمدانت خوب بوده

کاربر محترم، اونی که تاپیک زده و راهنمایی خواسته ربات نیست و انسانه و دل داره. هر چیزی به ذهنت میاد ننویس لطفا. چون تاوان دل شکستن سخته.
استرس نداشتم تا وقتی ک مادرشوهرم اومد گفت اگ مشکلی داری برو درمان کن و...  اونوقت خانما میگن مگ ...

ببین عزیزم مادرشوهرت حرف زده حالا با خوب یا بدش کار ندارم ولی میدونی اولین علت ناباروری در زنان استرس هست و میدونی شما دقیقا با نشخوار فکری به خودت استرس تزریق میکنی که خودش سم هست عزیزم شما سنت خیلی برا بارداری مناسبه .دندون پزشکی هم خدا راشکر رفتی .کیستت هم که درمان کردی به قول خودم امتحانت  هم با بارداری خارج رحمی و رنجایی که کشیدی پس دادی پس دیگه جای نگرانی باقی نمیمونه برو با خیال راحت باردار شو و اصلا خودت رو با افکار منفی در گیر نکن ۶ آیه اول سوره مریم رو هم قبل از انجام لقاح با وضو بخون چون تو بارداری موثره

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
آزمایش ذخیره تخمدان باید هرسال تکرار شه؟ مگه فقط یکبار کافی نیست؟ 

نه اگه پلی کیستیک یا آندومتریوز نداری نیازی به تکرار نیست

کاربر محترم، اونی که تاپیک زده و راهنمایی خواسته ربات نیست و انسانه و دل داره. هر چیزی به ذهنت میاد ننویس لطفا. چون تاوان دل شکستن سخته.
استرس نداشتم تا وقتی ک مادرشوهرم اومد گفت اگ مشکلی داری برو درمان کن و...  اونوقت خانما میگن مگ ...

ببخشید ولی غلط کرده. بخواد بگه هم باید به شما و همسرتون با هم بگه. بعضیا انقدر مغزشون پوسیدس که هنوز توی قرن 21 فکر میکنن وقتی زن باردار نشد یعنی خودش مشکل داره.

ببخشید ولی غلط کرده. بخواد بگه هم باید به شما و همسرتون با هم بگه. بعضیا انقدر مغزشون پوسیدس که هنوز ...

تاپیک قبلیمو بخون، ببین همه خانما گفتن مگه چی گفته اما هیشکی جا من نیست ک الان ۵روزه غم عالم رو دلمه

تاپیک قبلیمو بخون، ببین همه خانما گفتن مگه چی گفته اما هیشکی جا من نیست ک الان ۵روزه غم عالم رو دلمه

تاپیکتو خوندم. حرف مادرشوهرت بد بوده نمیدونم واقعا منظوری داشته یا نه اما همین که برای خودش بریده و دوخته و  شما رو مقصر دونسته خودش خیلی حرف داره و به آدم فشار میاره. مثل مادرشوهر من که تا الان چندبار دکتر نازایی بهم معرفی کرده در حالی که اوایل اقداممون مشکل از شوهرم بود که باردار نشدم و بعد خودم هم مشکل پیدا کردم که حتی هیچکدومو بهش نگفتیم اما خودش میبره و میدوزه و به من متلک میگه!

تاپیکتو خوندم. حرف مادرشوهرت بد بوده نمیدونم واقعا منظوری داشته یا نه اما همین که برای خودش بریده و ...

منظور بد نداشت ک تیکه بندازه اما خود حرفش، کافی بود برای خورد و شکسته شدنم. پس شماهم درد کشیده ای ک حرفمو فهمیدی

منظور بد نداشت ک تیکه بندازه اما خود حرفش، کافی بود برای خورد و شکسته شدنم. پس شماهم درد کشیده ای ک ...

آره میفهممت. تازه مادرشوهر من با منظور میگه. خودش چندسال بچه دار نشده و کلی حرف شنیده الان داره سر من خالی میکنه. در کل مهم نیست منظور داشتن یا نداشتن به نظر من که آدم اگه یه درصد احتمال بده با یه نصیحتش ممکنه دل یه نفر بشکنه اون نصیحتو نکنه بهتره. منم دوستم بدون منظور خبر بارداریشو بهم داد اما طوری گفت که حس کردم فخر میفروشه و دلم شکست.

آره میفهممت. تازه مادرشوهر من با منظور میگه. خودش چندسال بچه دار نشده و کلی حرف شنیده الان داره سر م ...

الهی خدا یه سالم و صالحشو به دوتامون بده عزیزم..  شایدم ماهایی ک فعلا بچه نداریم روحیمون حساس تره. راستش من بیشتر چون نگران شدم،  ناراحت شدم.. شاید اگه بعد از بچه دارشدنم اینو میگفت ک فکر میکردم مشکل از توعه انقققققدر ب هم نمیریختم 

الهی خدا یه سالم و صالحشو به دوتامون بده عزیزم..  شایدم ماهایی ک فعلا بچه نداریم روحیمون حساس ت ...

الهی آمین. آره واقعا ما حساس تریم. اما نگران نباش مشکلی نداری پس استرس به خودت نده. انشااله که زودتر مامان میشی.