2777
2789

۷-هرموقع پانیک اومد سراغت در حین تمرین ها آب بخور 

۸-به عامل ایجاد پانیک دقت کن، برای درمان قطعی باید علت ایجادش رو توی خودت پیدا کنی… ببین توی چه شرایطی اضطرابت انقدر بالا میره که پانیک میشی… مثلا یه نفر بود با صدای جاروبرقی اینجوری میشد… یکی از عشقش جدا شده بود بخاطر شکست عشقی اضطراب شدید شده بود…من خودم از خستگی زیاد و گاهی از خونه نشستن های زیاد پانیک میشدم….علت رو پیدا کنی راحت حلش میکنی

۹-موقعی که پانیک اومد و نشستی روی صندلی ، پاهاتو بکوب زمین تا اضطرابت تخلیه بشه

۱۰-برای کاهش اضطراب ، تاپیک ( درمان افسردگی بدون دارو ) رو بخون و انجام بده

درخواست دوستی دادم قبول کن توروخدا...چند وقته خوب شدید توروخدا

درخواست رو باز میکنم نمیاره که پذیرش بزنم ، یکم بعد دوباره امتحان میکنم

من تا پارسال داشتم و الان خوب شدم، کارایی که توی تاپیکم نوشتم انجام بده اول باید اضطرابتو کم کنی… هر وقتم پانیک شدی کارایی که اینجا برات فرستادم انجام بده… تونستی مشاوره ( روانشناس بالینی ) هم خوبه در کنارش بری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم

ببینید من نمی‌دونم پانیکه یا نه...من بیشتر توی جمع میرم اینطور میشم...ببین یهویی سرم گنگ وگیج می‌ره انگار بدنم خالی میشه همش میگم خدایا نیفتم آبروم بره...دیگه تپش قلب و تنگی نفس ندارم...

یعنی یکساله که کامل خوب شدی؟؟

حدودا ۶-۷ ماهه که نشده ، چون علتش رو پیدا کردم و میدونم که چه وقتایی اضطرابم بالا میره و منجر به پانیک میشه، الان اون علت هارو کنترل میکنم که اضطرابم بالا نره …. پانیک یعنی حمله ی عصبی … یعنی وقتی بدنت پر از ترس و اضطراب و استرس میشه ، انقدر بهت فشار میاد که اون استرس تخلیه بشه… اگه خودت بلد نباشی استرس رو از بدنت تخلیه کنی، اینجوری جمع میشه یهو حمله عصبی میاد… 

اول باید علتشو پیدا کنی که چه موقع پانیک میشی، بعد باید روش تخلیه استرس رو بلد باشی مثلا ورزش …

ببینید من نمی‌دونم پانیکه یا نه...من بیشتر توی جمع میرم اینطور میشم...ببین یهویی سرم گنگ وگیج می‌ره ...

دقیقا منم اینجوری بودم، اعتماد به نفستو ببر بالا… کتاب جرات داشته باش خوبه… توی گوگل هم روش های اعتماد به نفس رو بخون 

دقیقا منم اینجوری بودم، اعتماد به نفستو ببر بالا… کتاب جرات داشته باش خوبه… توی گوگل هم روش های اعتم ...

بعد مثلا چندروز خوبم بعد بازم میاد چندروز درگیرش میشم...بیشتر میرم بازار اینجورم حس افتادن دارم

اطراف کسی داشتید که چندین ساله خوب شده؟

درمان پانیک قطعی نیست ، ممکنه ده سال بعد توی شرایط پر استرسی قراربکیری و دوباره پانیک بشی… ولی اگه بلد باشی چجوری باهاش برخورد کنی و ترست رو از بین ببری ، دیگه پانیک نمیشی و اگه بشی برات عادیه و به شدت قبل نیست که بترسی و علایم داشته باشه

2810