2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب شدید توروخدا؟؟بادارو یا بدون دارو؟؟

بدون دارو… با مشاوره و روش هایی که توی تاپیکم نوشتم( درمان افسردگی بدون دارو)

البته بعد از اون تاپیکم که برای کم‌کردن اضطراب و افسردگی هست، برای خود پانیک هم موقع ایجاد شدنش یه سری راهکار مشاورم گفته بود اونام خوب بود خواستی میفرستم برات

بدون دارو… با مشاوره و روش هایی که توی تاپیکم نوشتم( درمان افسردگی بدون دارو) البته بعد از اون ت ...

درخواست دوستی دادم قبول کن توروخدا...چند وقته خوب شدید توروخدا

روش های درمان پانیک:

۱- نایلون فریزر بردار و فوت کن توی نایلون با تمام قدرت

۲- پاکت شیرینی بگیر و پاکت رو بگیر جلوی صورتت و داخل اون عمل دم و بازدم انجام بده

۳-اصلا نباید بترسی، این یه حس اضطراب شدید هست که نهایت ۱۵ دقیقه میاد توی وجودت و میره… اجازه ورود بده بهش، هر موقع حس کردی داری پانیک میشی بشین یه جا و با تمام قدرت پذیرا باش که بیاد توی وجودت سرازیر بشه، حس کن از سرت و شونه هات و دستات و کل بدنت داره کم کم میره پایین و از ‌پاهات خارج میشه… هیچ کاری نکن فقط بشین و نترس وتماشا کن اومدن 

و رفتنش رو

۴-پانیک هیچ مشکل جسمی ایجاد نمبکنه، ترس از مرگ و دیوونه شدن و سکته و اینجور علایم فقط احساسی هست که میاد سراغت ولی هیچ تاثیری روی بدنت نداره، توی دنیا هیچ کس از پانیک نمرده

۵- اول چندبار اینارو تمرین کن تا یاد بگیری کنترل کنی و نترسی… بعد از یه مدت شروع کن خودت پانیک ایجاد کن توی بدنت … اینجوری ترست کامل میریزه و تو قوی تر میشی و بدنت وقتی چندبار عمدا در معرض ایجاد پانیک قرار بگیره براش عادی میشه و دیگه ترس ایجاد نمیشه

۶-هرموقع پانیک شدی روی یه صندلی کنار یه پنجره و هوای آزاد بشین و تکیه بده و تمرین تنفس انجام بده، توی سه مرحله ، دم ( بشمار ۱۰۰۱-۱۰۰۲-۱۰۰۳) بعد که نفس رو داخل دادی، نفس رو نگهدار (بشمار ۱۰۰۱-۱۰۰۲-۱۰۰۳) بعد عمل بازدم و خروج هوا از ریه ها به آرامی (بشمار ۱۰۰۱-۱۰۰۲-۱۰۰۳)

2810