2777
2789
من بیرون میرفتم احساس سر گیجه داشتم و کسی باهام حرف میزد تو جم یا مهمونی حرفاش حالمو بد میکرد احساس ...

نترس بچه وقتی واکسن دوماهگیش رو بزنی دیگه خوابش تنظیم میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو فک میکنی بخاطر قرص تروئیده حالت؟؟؟ منویادمه زمانی ک قرص تروئیدو شرو کردم درد قفسه سینه برام شروع ...

نه دردقفسه سینه ندارم والا.....آره میگم نکنه نکنه این دلشوره اضطراب مال قرصه تیروییدم هستش اما خوب من وقتی حامله بودم چندسال پیش قرص تیرویید میخوردم مشکلی نداشتم بعداز پنج سال یهو اون حمله دست دادبهم بعداز اون قرص تیروییدمو باز شروع کردم...نمی‌دونم بخدا گیج شدم

تو فک میکنی بخاطر قرص تروئیده حالت؟؟؟ منویادمه زمانی ک قرص تروئیدو شرو کردم درد قفسه سینه برام شروع ...

به نظرت ربطی به تیرویید داره؟؟اطرافم نزدیک بیست نفر تیرویید دارن قرص میخورن هیچکدوم علایم ندارن والا تازه همشون تیروییدشونم شدید بود....

شما الان دوماهه راحت بیرون میری دیگه اون علایم هارو نداری توروخدا؟؟؟

مطمعنی اتفاقی قبلا برات اتفاقی چیزی نیفتاده ک فشار روحی و جسمی ببینی؟؟ پانیک از یک اتفاق و یک حادث ...

راستش قبلش که فشارخانواده شوهرروم بوده اما خب من عادت کرده بودم اولبار که اینجور شدم داشتم آرایش میکردم برم بازار توفکرش نبودم

ممنون انشآلله پسره بعد از سالها بچه دار شدم

خیالت راحت بخداقسم خوب خوب شدی چونکه بچه پسرهستش میگن پسربچه برا مادرش دردومریضی رو از رو مادر ویبره...مال خواهرشوهرمم پسر بود...برامنم دعا کن....خدا برات حفظش کنه انشاالله همش بغلش کنی بوسش کنی بگی از وقتی تو اومدی من شاد شدم وسالم

خیالت راحت بخداقسم خوب خوب شدی چونکه بچه پسرهستش میگن پسربچه برا مادرش دردومریضی رو از رو مادر ویبره ...

جدا چ جالب نمیدونستم

خدا کنه اینطور ک میگی باشه برام انشاالله

اگ تایپیکامو ببینی مشکلات و بیماری های گوارشی هم داشتم. 

فعلا ک خوبم خدا کنه این بچه مایه ارامشم از بیماری ها بشه.

انشآلله تو هم از این بیماری رها بشی 

لایک نکن خیرشو ببینی
جدا چ جالب نمیدونستم خدا کنه اینطور ک میگی باشه برام انشاالله اگ تایپیکامو ببینی مشکلات و بیماری ه ...

انشاالله....میگم شما سرتون رو بالشت میزاشتی تاچشمتون خواب می‌رفت انگار چیزی داخل سرم رد میشه بیدار میشم شمام اینجور بودید؟؟

راستی توروخدا وقتی اینجور میشدی فکر ام اس ام میکردی؟؟؟

ن بابا

چ فکرایی میکنی 

پانیکه زیاد جدیش نگیر اگ زیاد تحویلش بگیری حال تو بد میکنه.

بیخیالش شو.

زمانی ک حالت بد شد ذکر بگو

از خدا کمک بخاه این بیماری فقط روحی و ذهنیه

فقط خودت میتونی کمک حال خودت باشی.

من تو این چن سال فقط ذکر میگفتم یا موزیک هایی ک برای استرس هست رو دانلود میکرد و گوش میدادم باید ذهنت رو مدیریت کنی.

خیلی سخته چون خودم کشیدم ولی شدنیه باز خداروشکر تو خواب نمیشی هنوز شدت نگرفته بیماریت. سعی کن روان پزشک بری کمکت کنه توی خواب خیلی بده 

لایک نکن خیرشو ببینی
2810