2777
2789
عنوان

کیا بعد از سرکلاژ تونستن برن سرکار؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2375 بازدید | 41 پست
در این بارداری تون سرکلاژ بودین یا نه بعد از این اتفاق بارداری بعدی تون سرکلاژ شدین؟؟

بارداری دوم سرکلاژ شدم برای اطمینان خاطر. ولی سومی رو نه. خداروشکر مشکلی پیش نیومد. من مشکل طول سرویکس نداشتم و سایزش طبیعی بود. بارداری اولم تشخیص دکترم دیر بود. اگه زودتر علت درد واژینالو متوجه میشد با استراحت مطلق بچه مو میتونستم نگهدارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در این بارداری تون سرکلاژ بودین یا نه بعد از این اتفاق بارداری بعدی تون سرکلاژ شدین؟؟

بارداری اول نه بارداری دوم بله و سومی هم نه

بارداری دوم بعداز سرکلاژ سرکار نرفتم

بارداری سوم هم از اول ماه چهارم

بارداری دوم سرکلاژ شدم برای اطمینان خاطر. ولی سومی رو نه. خداروشکر مشکلی پیش نیومد. من مشکل طول سروی ...

الهی می فهمم چقدر سخت بوده اگر به ماه هفت میرسید زنده میموند

منم خیلی نگرانم چون کمر درد میشم همش ولی خوب میگم حالا چون دکترم گفته شاید همه جوانب رو در نظر گرفته ...

همه مثل هم نیستن

به نظرم بعضی دکترا اصلا حالیشون نیس چه خبره

من خودم تشخیص سرکلاژ دادم یه روز خیلی درد و ترشح داشتم هر چی میگفتم دکترم میگفت نه اوکی هستی و فلانی و ...زورکی نوبت بم داد منشی مطبش و رفتم سونو وازینال گرفت ازم سریع گفت فردا ۷صبح بیمارستان باش واس سرکلاژ😐😐😐به نظرم حالا که کمر دردم داری بشین تو خونه استراحت کن

اینو بگم که دکترم معروفترین و واقعا هم بهترین دکتر شهر مون هست اماااا ننیشه همیشه به حرفاشون اعتماد کرد

همه مثل هم نیستن به نظرم بعضی دکترا اصلا حالیشون نیس چه خبره من خودم تشخیص سرکلاژ دادم یه روز خیلی ...

ان شاا... برم بهش میگم چون بالاخره باید یه نامه بده واسه مرخصی ان شاا... که در کمیسیون پزشکی باهاش موافقت بشه

منم خیلی نگرانم چون کمر درد میشم همش ولی خوب میگم حالا چون دکترم گفته شاید همه جوانب رو در نظر گرفته ...

اتفاقا دکتر من گفت کارای خونت رو بکن.من هیچ کار نکردم.فقط شاید در کل ۴.۵ بار  ۵ دقیقه ظرف شستم.فقط،میرفتم سرویس میومدم و نماز نشسته میخوندم..۳۴ هفته فکر کردم نشتی دارم ماماها منو معاینه کردن و گفتن دهانه رحمم بازه سرکلاژ رو باز کردن ک زایمان کنم اما تکون نخورد و روز اول هفته ۳۸ با پارگی کیسه اب رفتم سزارین اختیاری..اول لطف خدا بعد امپول و استراحت بچه مو تا اون هفته رسوند

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
شما قبلا سابقه زایمان زودرس داشتین؟

عزیزم همه میگن‌نرو و شما آخرش همون چیزی که تو ذهنتون هست انجام دادید   من حالم خوب خوب بود رفتم‌شمال اومدم سرویکس اومد پایین سرکلاژی استراحت مطلق شدم   خواهش و مثل من توجیه نکنید خانمی بود به خاطر طول سرویکس کارش رو از دست داده بود ولی میگفت مهم نیست... اتفاقا دکترها خیلی بیخیالی میکنند  شما بیشترین احتیاط رو انجام بده  دکتر منم گفته بود برو جاده اشکال نداره !