2777
2789
عنوان

کیا بعد از سرکلاژ تونستن برن سرکار؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2376 بازدید | 41 پست

عزیزم آموزش و پرورش مرخصی استعلاجی میده با حقوق.فقط یکم کار داره ک باید برات کمیسیون بگیرن و دکتر خودت تایید کنه و دکترای کمیسیون و...

بعد زایمان هم مرخصی اش جدای و ربطی ب این نداره

برای مادر شدنم صلوات بفرستید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم دکترم گفت برو باز اگه خسته شدی بیا دو روز مرخصی برات بنویسم که استراحتم کنی

اگه بارداری اول هستی حتما استراحت کن منم سرکلاژ شدم بخاطر زایمان نارس قبلی. استراحت نسبی بودم استعلاجی گرفتم سرکار نرفتم ولی کارای سبک خونه رو انجام میدادم

عزیزم نمیخوام نگرانت کنم.اما ۲۶ اصلا برای سرکار رفتن مناسب نیست.من بعد عمل ۲۷ بودم فقط میرفتم سرویس ...

منم خیلی نگرانم چون کمر درد میشم همش ولی خوب میگم حالا چون دکترم گفته شاید همه جوانب رو در نظر گرفته ، داخل اقوام مون یه سرکلاژی داریم اون همه کارا رو خودش انجام میده و حالشم خیلی خوبه

عزیزم آموزش و پرورش مرخصی استعلاجی میده با حقوق.فقط یکم کار داره ک باید برات کمیسیون بگیرن و دکتر خو ...

نیرو خیلی کم دارن و خیلی اذیت می کنن مگر به مرگ برسی که بزارن بری😞😞

من ۳۱ بود سرکلاژ شدم ولی استراحتومطلق بودم فقط دسشویی میرفتم😐

فقط وفقط ددسشویی فرنگی

ما همیشه توسط آدمایی نادیده گرفته میشیم که تو کل زندگیمون دلمون نیومد نادیده شون بگیریم ...
اگه بارداری اول هستی حتما استراحت کن منم سرکلاژ شدم بخاطر زایمان نارس قبلی. استراحت نسبی بودم استعلا ...

حالا داخل مدرسه که بچه ها خودشون خودجوش کاراشونو انجام میدن و من خیالم ازشون راحته و نشسته بر کاراشون نظارت دارم چون دانشآموزام متوسطه هستن زیاد کار خاصی انجام نمیدم  میگم نکنه زیاد نشستن روی صندلی بد باشه

شما قبلا سابقه زایمان زودرس داشتین؟

چهار بار تو شش ماه با وجود سرکلاژ...بعدش خدا دوتا دختر بهم داد

ما همیشه توسط آدمایی نادیده گرفته میشیم که تو کل زندگیمون دلمون نیومد نادیده شون بگیریم ...
حالا داخل مدرسه که بچه ها خودشون خودجوش کاراشونو انجام میدن و من خیالم ازشون راحته و نشسته بر کاراشو ...

بارداری اولم ماه ششم سرکار رفتم بعدش درد واژینال شدید گرفتم جوری که نمیتونستم راه برم. سرویکسم‌۵ سانت باز شد دوهفته بستری بودم‌متاسفانه بچه مو از دست دادم. امیدوارم تصمیم درستی بگیری

بارداری اولم ماه ششم سرکار رفتم بعدش درد واژینال شدید گرفتم جوری که نمیتونستم راه برم. سرویکسم‌۵ سان ...

من با حرف دکترم رفتم سرکار الانم هر ده روز برای چکاپ میرم پیشش ، ایندفعه برم ببینم اوضاعم چجوریه و باهاش اتمام حجت کنم 😄😄

بارداری اولم ماه ششم سرکار رفتم بعدش درد واژینال شدید گرفتم جوری که نمیتونستم راه برم. سرویکسم‌۵ سان ...

در این بارداری تون سرکلاژ بودین یا نه بعد از این اتفاق بارداری بعدی تون سرکلاژ شدین؟؟

2810