2777
2789
عنوان

باردار شدم

391 بازدید | 40 پست

سلام رفقا بلاخره بعد ده ماه اقدام باردار شدم چند روز پیش رفتم سونو گفت هفته پنجمه ساک بارداری دیده شد دو هفته دیگه میرم برای تشکیل قلبش دعا کنید قلب بچم بزنه ایشالا

مامان کوچولو🤰🏻

مبارکه 

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804

عزیزم مبارکه

منم ۲۴ هفته هستم

۴ هفته ۶ روز رفتم فقط ساک دیده شد ۸ هفته رفتم صدای قلبشو شنیدم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

مبارکه انشالله قسمت همه ی خانمای منتظر

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
2805

ان شاءالله نه ماه دیگه مثل الان من منتظر چند دقیقه خواب نی نی باشی که بیای سر گوشی  

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

مبارکه گلم 

به زیاد بخور برا تشکیل قلب خوبه . سوره یاسین خوبه. بادام خوبه 

تاپیک منو بخون خیلی کمکت میکنه برا دوران بارداری 

برات صلوات فرستادم ان شاالله  بارداریت به سلامتی باشه گلم... 

اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون برای زیبایی و هوش و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه و........ داره

اگه میخوای بچت تو فامیل از همه نظر زیبایی و اخلاق و... تک باشه بخون و انجام بده .. فقط اونایی که می‌ترسی نخور مثل رازیانه و....❌️❌️❤️

فارغ از هر دین و باوری آدم دوست داره بچه های باهوش وسالم و خوبی داشته باشه ... که نه غصه دیر راه افتادنش یا دیر حرف زدنشو داشته باشه نه غصه ناله نفرین دیگران...🚫

اگه دوست داری بچه باهوش و خوش اخلاق و باایمان و زیبا داشته باشی این مطالبو بخون و انجام بده ❌❌❌

یادت باشه
شخصیت و اخلاق و ایمان و عقل و همه چی بچت به دست تو میخواد شکل بگیره... پس حسابی تلاش کن ..
توی حاملگی همه کارارو بکن بچت دنیا بیاد نصف راهو رفتی

یه مثال هست که میگه ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است ... پس بنیاد بچتو عالی بساز .. وسعی کن تو اون نه ماه از گناه دوری کنی ....
غیبت ..تهمت...حسودی... دروغ.. یاهرچی که گناهه تو اون نه ماه دوری کن ازش 💓موفق باشین عزیز

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=10683214&slug=خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار-بشه-بدو-بیا&postId=308706153

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
2801