2777
2789
عنوان

۳۶ روزه زایمان کردم جاریم نیومده دیدنم!

| مشاهده متن کامل بحث + 1190 بازدید | 39 پست

واکنشی نشون نده ولی صمیمی و رفیق هم نباش. خونش هم نرو تا اطلاع ثانوی 

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعضیا تا چهل روز رسم دارن نمیرن خونه کسی که بچش به دنیا اومده

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
واکنشی نشون نده ولی صمیمی و رفیق هم نباش. خونش هم نرو تا اطلاع ثانوی 

قبلا رابطمون بد نبود

سر بچه اولم یک ساعت بعد برگشتنم از بیمارستان اومد! هنوز نامزد بود...

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

دیدیش بهش بگو سلام فامیل دور

به نی نی تم بگو مامان همه فامیلارو دیدی عزیزم؟ اینم فامیلِ دورمونِ 😅🤭 همینجور با خنده و تیکه😉

نی نی جانو شیر میدی واسه منم دعا کن تازه انتقال دادم ان شاالله مامان شم🤲

خواب شاید کار داشته شاید به فکرته میگه سرپا بشی بیاد من خودم بچه ندارم ولی یادمه بچه آشنا ها بدنیا آمدن چند روز بعد دعوتی گرفتن ما رسم داریم سفوف می دیم همون روز دعوتی سفوف میدن هرکی هم خواست کادو میده

چرا؟؟؟ اونم بارداره 

اها

پس واسه همینه نیومده

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
اگه برین چی میشه؟

من که از خدام بود تا ۴۰ روز هیشکی نیاد .اولاش آدم واقعا خسته هست بیخوابی و دردای بعد از سزارین و ...ولی متاسفانه دور و بر ما تو همون بیمارستان هم میان سر میزنن.یادمه سر پسرم هنوز عوارص بیهوشی نرفته بود و داشتم بالا میاوردم ،برادر شوهرم اونجا بود 😂

چرا؟؟؟ اونم بارداره 

عزیزم اولن که میگیم درست نیست بری دیدن بچه قبل چهل روزگی

بعدم اون مادر خسته است

و بچه اولش خیلی گریه میکنه

یکم حالشون بهتر بشه بعد میریم...عجله ای نیست

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران
من که از خدام بود تا ۴۰ روز هیشکی نیاد .اولاش آدم واقعا خسته هست بیخوابی و دردای بعد از سزارین و ... ...

اخه همین جاریم سر بچه اولم از بیمارستان که اومدم با شوهرش اومدن...الان عجیبه برام

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
2810