2777
2789
عنوان

بچم فرنی نمیخوره

2767 بازدید | 69 پست

دوستان چند روزه شروع کردم تغذیه تکمیلی رو،

توقع ندارم با ولع فرنی و بخوره ، 

خواستم تجربیاتتون رو بدونم

اشکال نداره که فرنی میدم اصلا علاقه نشون نمیده؟ 

ولی دز عوض نونی که تودست منه و با حرص میگیره بخوره

سیب و موز هم همینطور البته که نمیدم

کاش دستورالعملش با فرنی نبود نه؟ 

بچه های شما چطور بودن

بعضی بچه ها طعم شوری رو ترجیح میدن مثل پسر من، واسش سوپ مناسب درست کن، سوپ رقیق

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

غلظتش باید مثل شیر باشه اوایل.بچه من که عاشق فرنیه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

2805

شما ۶ ماه رو تمومم کرده بهش فرنی میدین ؟ منم دو هفته دیگه مونده ۶ ماه رو تمومم کنه بره وارد ماه هفت .. دیروزی پودر فرنی آماده از داروخانه خریدم درستش کردم یکمی خورد   لعاب برنج امتحان کن شاید بخوره 

بعضی بچه ها طعم شوری رو ترجیح میدن مثل پسر من، واسش سوپ مناسب درست کن، سوپ رقیق

طبق دستورالعمل، اول فرنی بعد حریره بعد سوپ ساده

مجبورم فعلا  فرنی و بدم،

دو بار در روز میدم، شاید کلا یه سر سوزن خورده باشه

البته توقع ندارم ۱۰ق بخوره، ولی ادم نگران میشه خخخ

من‌پسرمو دکتر گوارش بردم‌گفت شما نباید انتظار داشته باشی بچه از اول خوب غذا بخوره سخته برلش.گفت روزی ۲۰  بار باید غذا رو به بچه تعارف کرد خورد که خب نخورد جمع کن تا تایم‌بعدی. یواش یواش میخوره. الانم در حد یکی دو قاشقه. کلا هم خیلی بچه ها طعم‌شیرین‌دوس ندارن پسر من عوق میزد چیز شیرین میدادیم

منم ی هفتس شروع کردم ولی فرنی نمیدم فعلا فقط سرلاک ۳،۴ روز موز ک شکش سقت شد دیروز بردیم دکتر خاسی ...

روغن بادام شیرین؟ والا جرات نمیگم داروی گیاهی بدم، البته درمورد فوایدش از چند نفب شنیدم

سرلاک فروشیه؟ یا بصورت خانگی تهیه میشه؟ 

جالبه برام هر کس یه طوری شزوع میکنه. یکی با فرنی یکی با سوپ یکی با حریره یکی با پوره ی میوه

نی نی تون چندماهشه؟

روغن بادام شیرین؟ والا جرات نمیگم داروی گیاهی بدم، البته درمورد فوایدش از چند نفب شنیدم سرلاک فروشی ...

من از دوماهگی با دستور پزشک روغن زیتون میدادم‌برا پیشگیری از یبوست

2809