2777
2789
عنوان

لطفا سیاست های زنانه تونو بگید

283 بازدید | 21 پست

سلام یه مدته شوهرم منو نادیده میگیره  لطفا راهکار بدید من اصلا نمیدونم چجوری برخوردکنم یا اینکه نمیدونم چجوری بهش بفهمونم ازش ناراحتم ۔ خیلی دارم عذاب میکشم ۔ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهر منکه همش تو گوشیشه و دائم با رفیقاش و فامیلاشون حرف میزنه 😒😒

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿
2803

خانم گلم!

به اندازه ناز كن، راه آشتى رو باز بذار 🙃

قهر كردن هاى بيخودى يا دايمى فقط باعث ميشه بعد از يه مدت قهرتون ديگه تاثيرى نداشته باشه🙄 و حتى اگر واقعا حق با شما باشه و خداى نكرده قهر كنيد ديگه همسرتون براى آشتى كردن يا ناز كشيدن پيش قدم نشه!😐😑

يه خانوم با سياست بايد با توجه به شناختى كه از همسرش داره بروز ناراحتيش رو درجه بندى كنه.😎 اگر هر دفعه همون مدل هميشگى باشيد خب معلومه ديگه براتون تره هم خرد نميكنه.

براى هر ناراحتى يه راهكار براى آشتى جلوى پاى همسرتون بذاريد و بهش فرصت آشتى بدین😍

[شگردهای زنانه]

از کلمه سیاست و این اداها حالم بهم میخوره  انگار زن خودشو کوچیک میکنه  همش نمایشی

شما یاد نگیری تیر طایفه شوهر یاد میگرن

اون وقت مجبوری بشینی فک کنی چکار باید کنی

همین فک کردنه و راه پیدا کردنه میشه سیاست

2804
از کلمه سیاست و این اداها حالم بهم میخوره  انگار زن خودشو کوچیک میکنه  همش نمایشی

عزیزم درگیر کلمات نشو لطفا راهنماییم کنید ۔ دنیای ادما داره با سیاستسون پیش میره منم فقط کمک و راهنماییتونو میخوام ۔

اینکه وقتی از سرکار میاد خسته اس،باهاش حرف نزنی بزاری استراحت کنه بعد حرف بزنی

الان نمایشه؟

2805
2801