2777
2789
عنوان

جراحی تعویض مفصل لگن

| مشاهده متن کامل بحث + 25417 بازدید | 93 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آلرژی داشتم بعضی وقتا کهیر میزدم

چقد بهت کورتون دادن ک اینجوری شد!

من مامانم آرتریت روماتویید داره خیلی کورتون مصرف کرد اونم الان باید مفصلش عوض بشه ولی واسه مصرف کورتون نبود بخاطر بیماریش بود😕

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤

میگن تو سال ۵۰ تا بیشتر نباید استفاده کنی

من بعد از سیاه شدن مفصلم دیگه کورتون نزدم، یه بار رفتم طب اسلامی تبریزیان آلرژیم کلا خوب شد ولی چه فایده که دیگه نمیتونم راه برم کاش همون اول رفته بودم و این همه کورتون نمیزدم😢😢😢

مادربزرگ من انجام داد وای خدا برا هیچ بنده ای نخواد خیلی عملش سخت بود😣 ب هیچ عنوان رو زمین نباید بش ...

مامان من تعویض مفصل انجام داد دوبار پیش دکتر خوب شیراز ولی پاش قبول نکرد پسش زد مجبور شدن درش بیارن الان با واکر راه میره 

دخترم,شاه بیت غزل زندگیم
میگن تو سال ۵۰ تا بیشتر نباید استفاده کنی من بعد از سیاه شدن مفصلم دیگه کورتون نزدم، یه بار رفتم طب ...

شمادرمان کردین نکروز لگنتونو؟دکترشهپرصالحی توتهران به جای تعویض مفصل باسلولهای بنیادی درمان میکنه نکروزو اصلا نرفتین پیششون؟

شمادرمان کردین نکروز لگنتونو؟دکترشهپرصالحی توتهران به جای تعویض مفصل باسلولهای بنیادی درمان میکنه نک ...

من یکی از دوستام پیش ایشون سلول درمانی انجام دادن الان درد ندارن پیاده روی هم میکنن، کارای روزمرشون رو میتونن انجام بدن ولی هنوز موقع راه رفتن میلنگن

موسسه رویان هم سلول درمانی انجام میده که مطمئناکارش بهتره

دکتر احسان عنایتی هم سلول درمانی انجام میدن ولی نمیدونم کارشون چطوره

پدر من پیش دکتر هومن جولایی توی کرج جراحی تعویض مفصل لگن انجام داد. بعد چند ماهم تونست راه بره الانم ...

خداروشکر که خوب شدن

مامان من مفصل به پاش نساخت درش آوردن 

با واکر راه میره خیلی ناراحتیم

میگن به بعضیا میسازه به بعضیا نه

دخترم,شاه بیت غزل زندگیم
میگم بهتون نگفتن عمر مفصلتون چقدره؟ رو زمینم میتونید بشینید؟ من ۲۸ سالمه دکترا گفتن باید تعویض مفص ...

یه مقاله از سایت دکتر مسعود صابری متخصص ارتوپد خوندم لینکشو میذارم بخونی کلی اطلاعات خوب در رابطه با تعویض مفصل لگن نوشته که می تونه راهنماییت کنه عزیزم "روش جراحی تعویض مفصل لگن"