دوستان سلام، من 29 هفته هستم، میخواستم توی انتخاب اسم دختر بهم کمک کنید، ریشه مذهبی داشته باشه و جدید باشه، خودم فعلا نظرم روی مهدیا و سدنا هست ولی مهدیا یکم قدیمیه ، سدنا هم انگار زیاد به دلم نمیشینه ونمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم.
خدایا شکرت بابت تمام نعمتهایی که بهمون دادی، سلامتی و خانواده بالاترین نعمتها هستند، شکرت خدای مهربونم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:)
منم به مشکل خوردم از اولللل مهدیس رو خیلی دوس داشتم ولی میگن جالب نیس نظرتون واقعا چیه جدای از قدیمی و اینا و البته برام دعا کنید بسلامت بیاد بغلم سرویکسم کوتاهه