2777
2789
عنوان

چقدر به مرگ فکر میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 72 پست
کاش بتونی با یکی از اساتید در این زمینه حرف بزنی حتما خیلی خیلی آروم میشی
بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره زمان و تمرین میخواد حتما زیر نظر استاد راستش جرات میخواد ولی انحام میدادن خیلی ها
بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
نه سرگل جان.من خیلی دوروبر این مسایل نیستم و بیشتر سعی میکنم در زمان حال زندگی کنم.
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
مطمعنأ با انجام این تمرین به مرور زمان تمام نواقص و کوتاهی های زندگیتون برطرف میشه,فرض کنید اون دنیایین,راه بازگشت نیس,ببینید خدای نکرده اگر کاهل نمازین اگه بی حجابین اگر دل شکوندین حتما التماس خدا میکنین برگردین به دنیا,بر نمیگردین,ولی این تمرینو انجام بدین و فرض کنید خدا بهتون فرصت جبران میده,دوباره صبح به دنیا برمیگردین,وااااااای که چه کارایی که نمیکنیم,ببینین این دنیا ارزش داره ؟؟؟؟ارزش اه و افسوس جاودانه اون دنیارو داره؟؟؟؟پس دوستای گلم دست بجنبونین,از همین امشب,تمرین خوب شدن
خدایا مرسی که بجای اینکه مچمو بگیری دستمو گرفتی  
از خداوند واست آرامش آرزو میکنم اگه چیزی پیدا کردم حتما میگم
مثل دیوونه ها شدم....کلا تو اینترنت دنبال مرگ....اون دنیا....روح.....جهنم....بهشت میگردم......
دوستان نی نی سایتی عزیز ممنون میشم برای شادی روح همسر مهربونم فاتحه بفرستید خیلی زود رفت از پیشم😢😢😢😢😢😢
یا تصور کنین دور ازجون خدای نکرده دکتر جابمون کرده,یکماه فرصت داریم,دکتر مطمعنه تا یکماه دیگه از دنیا میریم به علت مریضی,تو این یکماه چقدر سعی داریم خوب باشیم؟تصورش با خودتون که چه کارای عقب افتاده ای رو انجام میدین,حق الله و حق الناس رو جبران میکنید,بلخره کاری میکنین که بار اون دنیاتون سبک بشه,اینم یه نوع تمرینه,گاهی خیلی از ما حتی کمتر از یکماه یک هفته یا یک روز دیگه فرصت داریم مرگ پیر وجوون نداره,خیلللللللی نزدیکه,از رگ گردن نزدیک تره,سعی بر خوب بودن و جبران کاستی ها داشته باشبم,معلم نیس فرصت ما چقدره
خدایا مرسی که بجای اینکه مچمو بگیری دستمو گرفتی  
مهستی کلا در حد توانم همیشه کنرل میکردم....الان درگیری ذهنم اون دنیا چجوریه......روح.....شده😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢
دوستان نی نی سایتی عزیز ممنون میشم برای شادی روح همسر مهربونم فاتحه بفرستید خیلی زود رفت از پیشم😢😢😢😢😢😢
مامان آینده خدا بهت صبر بده.خیلی سخته اما خدا صبرش رو هم میده من خیلی به مرگ فکر میکنم و میترسم هر وقت هم میام نی نی سایت میام این بخش رو میخونم خیلی غمناکه و وقتی فکر میکنم قلبم خیلی میگره داغ جوون-شوهر-عروس-پدر-مادر-فرزند همش سخته فقط خدا صبر بده
روزهای سخت دوام نمی آورند، اما انسان های سخت چرا
مامان آینده عزیز اصلا به احضار روح و برون فکنی و این چیزا فکر نکن هم گناهه هم یه چیز عادی نیست هم مایه عذاب عزیزت میشی و خیلی مسائل دیگه.کلا نباید وارد این جور مسائل شد خیلی مشکلات میاره پیشنهاد میکنم سخنرانی رائفی پور رو در این زمینه گوش کنی به نطرم به فمر همسرت باش درباره قیامت و ... هم مطالعه کن اما وارد اون بحثا نشو انشاالله خدا بهت صبر زیاد بده میدونم خیلی سخته من با خوندن نوشته هات دلم گرفت
روزهای سخت دوام نمی آورند، اما انسان های سخت چرا