2777
2789

کلی کارم دارم حوصله ندارم انجام بدم  از یه طرف   میگم برم تا بچه ها خوابن  به کارهای خونه برسم   باز میگم بخوابم چون بچه ها بیدار شدن نمیشه بعد بخوابم    ساعت 10 هم باید بیدار شم به کار هام برسم 

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️

حالا من برعکس قهوه میخورم یکی خواب آلود میشم یکی اینکه سرگیجه میگیرم طوری که میخورم زمین یهو حالن بد مییشه

مارا با بی وفایان  صنمی نیست.اگه قیامت قصه باشه من تو رو کجا ببین امشو و یادت دواره  دلم تنگه بی قراره ،امروز دواره جور هرشو،یادت حبس ای اتاقه،در و دیوارِ دلم،کوچه و کوچه ی خیالم،گشتی قصیله خوده،ایییی ظالممم🙂🖤ظاهری آرام دارد باطن طوفانیم،کاربری از ۱۶ ام دست دو نفره مسی و زهرا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804
من دارم میمیرم از زور خواب دیشب کلا ۳ساعت خوابیدم تا الان 

من خودم بچه کوچیک دارم واسه یه ساعت خواب آروم آرزومه الان خوابم نمی‌بره 

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️
2805
من خودم بچه کوچیک دارم واسه یه ساعت خواب آروم آرزومه الان خوابم نمی‌بره 

منم خواهرم‌زایمان کرده دیشب فردا مرخص میشه یه کوچولوی ۲ساله هم داره مونده بامن منم سرماخوردم مریضم این بچه هم کلافست همش بیدارمیشه گریه میکنه مامان دعاکنید راحت بخوابه منم بتونم بتوابم