2777
2789
عنوان

الان پنج روزه از همسرم خبر ندارم فقط پریروز یک پیام داد

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 57 پست
آره بخدا تنها امیدم شما نی نی سایتی ها هستین برا درد دل ببخشید بچه ها اسهالش زرد رنگه و آبکی بخدا تخم جرغ و چای و پونه داغ موز کال و سیب پحته و شوید کته ماست دادمش خوب نشه د خودمم حس میکنم از دوری باباشه شایدم شیر من بیقرارم بیقرارش کرده البته بیقرار بود بدتر شده مدام گریه تو این شرایط من داغونم کرده
اگه تب داره اصلا نپوشونش، لباساشو کم کن، روشم پتو نندار
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صلواتی ایت الکرسی چیزی بخون اروم شی برو بیرون با بچت سعی کن خودتو اروم کنی. عکسی فیلمی از باباش نشونش نده حرفشو نزن یادش نیفته طفلی. شوهرم رفته بود شهرستان بچم همش میگفت بابابابا فیلمشو نشون دادم وایییس یک گریه ای کرد وحشت کردم پسرم یه سالو نیمه.
"من آغوش به روی تمام انرژی های مثبت می گشایم و در پی تغییرات مثبت در زندگی هستم".
آره بخدا منم این اشتباه رو کردم فیلمشو ک داشت با دخترم حرف میزد نشونش دادم تو فیلم میگفت دختر بابا نفس بابا بخند برا بابا یجوری مثلا شعر میخوند براشو قلقلکش میداد میختدید براش ک گداشتمش دیدش با تعجب نگام میکرد میخندید دو سه بارم بوس کرد فیلمو ولی بعدش کلی گریه کرد
خب دندونای قبلشم اسهال میشد؟؟الان فکر گنم دندونای نیش در بیاره سختر درمیان نسبت به قبلیا .ان شاالله که خوب در بیاره بدون درد و مشکلی
"من آغوش به روی تمام انرژی های مثبت می گشایم و در پی تغییرات مثبت در زندگی هستم".
ایشالله همسرت صحیح وسالم برمیگرده من مادرم داروگیاهی داره این دستورواسه اسهال بچه عالیه خودم به بچه هام میدم یه تکه نبات بزارداغ بشه مثل نبات داغ بعدنصف استکان عرق کاسنی بریزتوش یه قل بزنه بعدسردکن بده بچت بخوره قول میدم تاشب اسهالش بندبیاد
آدمک آخردنیاست بخند..آدمک مرگ همین جاست بخند..اآن خدایی که بزرگش خواندی..بخدامثل توتنهاست بخند..دست خطی که توراعاشق کرد..شوخی کاغذی ماست بخند..فکرکن دردتوارزشمنداست..فکرکن گریه چه زیباست بخند..صبح فردابه شبت نیست که نیست..تازه انگارکه فرداست بخند😄
من پسرم ودخترم وقت دندون اسهال شدیدمیشدن باهمین نبات داغ وکاسنی خوب میشدن
آدمک آخردنیاست بخند..آدمک مرگ همین جاست بخند..اآن خدایی که بزرگش خواندی..بخدامثل توتنهاست بخند..دست خطی که توراعاشق کرد..شوخی کاغذی ماست بخند..فکرکن دردتوارزشمنداست..فکرکن گریه چه زیباست بخند..صبح فردابه شبت نیست که نیست..تازه انگارکه فرداست بخند😄
2810