2777
2789
عنوان

الان پنج روزه از همسرم خبر ندارم فقط پریروز یک پیام داد

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیگه برم الان نتم تموم میشه. ان شاالله حال کوچولوت همین امروز خوب بشه. حال خودت بهتر بشه و شوهرت بسلامت برگرده
"من آغوش به روی تمام انرژی های مثبت می گشایم و در پی تغییرات مثبت در زندگی هستم".
سپیده عزیزم درکت میکنم.شوهر منم خیلی دوست داره بره.ولی خوب شرایط جور نیس.بدون که مث شما زیادن.صیور باش و قلبااااا از خدا بخاد شوهرت صحیح و سالم برگردونه...ماموریتش اگه 2 ماهه باشه فک کنم همین یه بار میره و میاد دیگه؟دعا میکنم زودتر بگذره و دوباره کنار هم باشین
میگوید خدا همه جا هست.. میگویم همه جا هم نه این روز ها خدا هم خجالت میکشد بعضی جاها برود...
سمیده جان این جریان فیلم گذاشتنت برا بچرو درک نمیکنم انگا میخوای شکنجه بدی طفلی رو شوهر من چند روز نبود دخترم 5.5 سالشه خیلی بی تابی میکرد حتی میخواستم به شوهرم زنگ بزنم میرفتم تو اتاق یواشکی حرف میزدم که یادش نندازم آخه این چه کاریه اصلا کاری نکن که بچه یاد باباش بیوفته از ته دل برات آرزوی بهترینارو دارم انشالله شوهرت وهمه مردایی که از خونوادشون دورن بزودی به آغوش خونوادشون برگردن
آرامتر سکوت کن صدای بی تفاوتیهایت آزارم میدهد