2777
2789
تعلیق شد

به درک   

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم
عزیزم از خیلی از خانم ها کمک نخوای بهتره اونایی هم که طرف شوهرت هستن جز همون دسته هستن که آوار شدن ...

عزیزم تهمت بی جا درسته؟ ای بابا

ما یه بخشی از داستان زندگیشو خوندیم و در همون حد نظر دادیم، شما هم تا ما رو خراب جلوه ندی بیخیال نمیشیا😁

نخطه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توهم بیخود میکنی ک از نوشتن من ایراد بگیری مگه تو کی هسی میخاسی حرف نزنی تا حرف نشونی

شما اجازه نداری ب کاربرا توهین ، فحاشی و بی ادبی کنی !

اومدی تاپیک زدی نظر خواستی پس باید جنبه ی شنیدن هر نوع نظری رو داشته باشی !

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
میبینن حالم خوب نیس پای زندگیم وسطه بعد مسخره میکنن و می‌خندن یعنی من خدا ندارم آمدم اینجا ک حرف بزن ...

اتفاق خاصی نیوفتاده این همه عصبی، دوره نامزدی برای شناخته، به این نتیجه رسیدی بدردت نمیخوره بهم میزنی، اینهمه تندخویی عادی نیست

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
بخدا میخواستم راهنمایی کنم نظر بدم؛ ترسیدم به منم ناسزا بگه😬

من میخواستم به کامنتا بقیه بخندم گفتم الان فحش میده 

فقط اونی که گفته بود واکسن هاری بزن 😂😂😂😂

خیلی بامزه گفته بود 😂

والا جرئت نمیکردیم چیزی بگیم میترسیدم فحش بخورم 😂😂

🤣🤣🤣🤣

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

آخ جون ک یه کاربر بی ادب تعلیق شدد 😁

اتفاق خاصی نیوفتاده این همه عصبی، دوره نامزدی برای شناخته، به این نتیجه رسیدی بدردت نمیخوره بهم میزن ...

والااااااااا مردم با یه عالمه مشکل هنوز جلو مردم خوش رفتارن این دیگه چی بود یه بی فرهنگ تمام عیارررررررررر

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم
آخ جون ک یه کاربر بی ادب تعلیق شدد 😁

من بیخود کنم😂😂😂💙💙💙 ولی طرفداری از مرد جماعت اونم بی دلیل تو کتم نمیره

آخه یه جاهایی میتونه حق با مرد باشه😁

ولی  نظره دیگه

یکیه به نظرش حق با منه یکی میگه نه حق با طرف مقابل منه بلخره ما که تو زندگیشون نیستیم

هرکس از زاویه خودش نگاه میکنه و نظر میده

نخطه.
2810