2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم از خیلی از خانم ها کمک نخوای بهتره اونایی هم که طرف شوهرت هستن جز همون دسته هستن که آوار شدن ...

درست حرف بزن.از کجا دیدی کسی از این خانوما که تو این تاپیک بودن رفته با شوهر مردم!؟ برای طرف نوشتم همین؟! بهم فحش میده میگه لاشی.

حالا اون به من توهین کرده چه ربطی داشت به حرفت که میگی آوار شدن رو زندگی مردم؟ ذهنیت خودت اینطوریه یعنی ؟

کاش شما درک موقعیت سخت آدمها رو داشتی انتقاد بلدین فقط😐

شما برو بخون ببین چقدر توهین و ناسزا گفته . ایشون بیمار روانیه و اصلا حالت عادی نیست رفتارش . قطعا خودش مقصره دیگه الکی به ایرادات یکی دامن نزنیم

6ماه نامزدم عقد هم نکردم قبل نامزدی هم باهاش حرف زدم ک ببینم خوبه یا نه اصلا ایجوری نبود دیروز دو دف ...

عقد ک نیستی

آشنایی بود

میبینی تفاهم نداری بگو دیگ نمیخوام ادامه بدیم.وسیله هاشو پس بده و خطتو عوض کن.ب خانوادتم بگو 

درست حرف بزن.از کجا دیدی کسی از این خانوما که تو این تاپیک بودن رفته با شوهر مردم!؟ برای طرف نوشتم ه ...

من یادم نمیاد مخاطبم شما باشی

چرا شما به خودت گرفتی

کم نیستن همچین افرادی تو جامعه بلاخره ،حالا ممکنه تو این تاپیکم باشن

بهرحال من شدیدا به این که زنان علیه زنان رو شاهدم 

جوری که طرف به خودش اجازه میده به هم جنسش زخم زبون بزنه چون فحش خورده 

شما فحش خوردی نی نی یار رو تگ کن 

چرا ادعای خوب بودن دارید دیگه

هم فحش بده هم زخم زبون 

هر دو به یک اندازه زشته

گم شو عوضی خندت واسه هفت جدت امیدوارم سرت بیاد چ واسه خددت چه بچه هات 

وا ناراحتی تو به مردم چه واسه چی نفرین می‌کنی تو ناراحتی اونم باید ناراحت باشه؟‍؟؟؟

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
گم شو عوضی خندت واسه هفت جدت امیدوارم سرت بیاد چ واسه خددت چه بچه هات 

با این حرف زدنت نگران نباش نامزدتت زودددد ولت میکنه   

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم
من یادم نمیاد مخاطبم شما باشی چرا شما به خودت گرفتی کم نیستن همچین افرادی تو جامعه بلاخره ،حالا مم ...

شما دیدی من زخم زبون بزنم خواهر گلم!؟

یه چیزی نوشتی تو سایت عمومی.خب یعنی همه دارن میخونن دیگه فدات شم.درست نیست یکی بیاد به همه از اول فحاشی کنه.اکر خودت به یکی بگی تاپیک زدنت چرا اینطوریه شروع کنه فحاشی و بهت بگه لاشی خوبه؟ منم نی‌نی‌‌یار تک کردم ولی حرف شما درست نیست عزیز دلم.من که نمیشناسمت دشمنت باشم.برگشتی اونا رو میگی.

به هر حال اسی به همه فحش داد.اول آخر خودتم نمیدونی بی دلیل فحش دادن شروع کرد.منم الان موقع اسباب کشیمه و عصبی هستم.حالا درسته بیام به بهانه عصبی بودنم به بالای ده کاربر فحش بدم؟؟

بازم مشکلی نیست امیدوارم موفق باشید و زندگیتون به کام.

سلام

برو پیش مشاور راهکار بگیر

بیشتر اشنا شو باهاش فکر کنم مسایل مالی براش مهمه چون عقد نکردید چیزی به عهده اش نیست که براتون خرید کنه 

اما بعد عقد دایم همسرتون مسول مخارج  شما هستند

البته بعضی خانواده ها تا دختررعروسی نکرده بازم مخارجش رو تامین میکنند. 

درکل عقد دایم نفقه و تمکین داره از لحاظ شرع و قانون

2810