2777
2789
وای اره عاشق اینم پسرونه بزنم یا مص این سربازا کلااااا از ته بزنم 

منم دلم نبود موهامو کوتاه کنم ولی خب موخوره داشتم

بنظرم موی بلند زمانی خوب و قشنگه ک سالم باشه 

موی کوتاه ولی سالم بهتر از موی بلند و موخوره‌ست 

به خواهر و مادر این زندگی سلام ویژه‌ای دارم 
میشه کمی کوتاه کنید،در حد تنوع و تغییر که حس و حال تازگی هم پیدا کنید و هم اونقدر کوتاه نشده باشه که ...

اره اینم میشه اخه یکی از دوستام ارایشگاه داره گفته موهاتو میخرم نزدیکای ۱۰ میلیون میگم اگه بخام بزنم دیکه بفروشم چرا بندازم سطل زباله

تاحالا شده یکیو انقد دوست داشته باشی که بابت اسیب هایی که بهت زده درکش کنی...؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تا کمرمه بعد چون درس میحونم همش گوجه ش میکنم رو سرم سنگینی میکنه🥴 میترسم کوتاه کنم گرررررردتر شم م ...

من زیر باسن منم میترسم اینطوری بزنم گرد شم اصن چاق نیستم ولی گرده صورتم

خوب پس زیاد کوتاه نکن  موهاتو ماسک بزار لا روغن شبا ماساژ بده تا رشدش زیاد شه بعد کوتاهی

ماسک چی بزارم عزیزم؟

اره اینم میشه اخه یکی از دوستام ارایشگاه داره گفته موهاتو میخرم نزدیکای ۱۰ میلیون میگم اگه بخام بزنم ...

اره این طور تصمیم سخت میشه،میونید کوتاه کنید نهایتش دلتنگ موی بلند شدید یه جای خوب ، موقتا اکستنشن کنید که به موهاتون هم اسیب نرسه

ماسک چی بزارم عزیزم؟

ححنای بی رنگ و با سدر پوست گردو و زرده تخم‌مرغ مخلوط و بزار دوساعت رو موهات بمونه هفته ای یبار 

بعد حموم هم موهاتو ماساژ بده با روغن سیاهدانه یا نارگیل

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
اره این طور تصمیم سخت میشه،میونید کوتاه کنید نهایتش دلتنگ موی بلند شدید یه جای خوب ، موقتا اکستنشن ک ...

ممنون عزیزم

ححنای بی رنگ و با سدر پوست گردو و زرده تخم‌مرغ مخلوط و بزار دوساعت رو موهات بمونه هفته ای یبار  ...

مرسی قشنگم

بنظرت منم کوتاه کنم؟ پشیمون نمیشم؟

نمیدونم 

شاید بشی شاید نه

ولی بستگی به شخصیتت داره

و اینکه خب بعدش دوباره بلند میشه غصه نداره که 

در عوض تجربه میکنی

>|{أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ}|<