2777
2789
هیچ وقت پشیمونی واسه کوتاه کردن مو رو درک نکردم  درد بی درمون ک نیست در میاد دیگه باز  م ...

اخه موهای من دیر رشد میکنه دردم اینه اگ مص شما زود بلند میشد ک مشکلی نداشتم

تاحالا شده یکیو انقد دوست داشته باشی که بابت اسیب هایی که بهت زده درکش کنی...؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من موهام تا بالای زانوم بود تا پایین گوشام کوتاه کردم من پشیمون نشدم خیلیم جدید بود برام و دوست دا ...

بنظرت منم کوتاه کنم؟ پشیمون نمیشم؟

من تا وسط کمرم بود اروم اروم کوتاه کردم اومد تا بند سوتین بعد یهو تا گردنم کوتاه کردم اصلاااا پشیمو ...

منم خوبه اینکارو کنم ولی میخام موهامو بفروشم اخه 

سلیقه ای هست خب،شما با روحیات و علاقه مندی هات اشنایی،ما نه من بلند بود و کاملا کوتاه کردم و خیلی ه ...

اهوم اینم میشه گفت خودم موی بلند عاشقشم مطمعنم بعدش ببینم یکی موهاش بلند حسررررت میخورم ولی خسته شدم و دلم تنوع میخاد

وای منم مث تو گیررر گردم موهام بلنده دیگه حوصله شو ندارم موخوره هم داره اما میترسم پشیمون شم من صو ...

منم موخوره داره موهات میدونی چن سانته؟

منم صورتم گرده همه میکن مصری بزنی میاد بهت 

اهوم اینم میشه گفت خودم موی بلند عاشقشم مطمعنم بعدش ببینم یکی موهاش بلند حسررررت میخورم ولی خسته شدم ...

میشه کمی کوتاه کنید،در حد تنوع و تغییر که حس و حال تازگی هم پیدا کنید و هم اونقدر کوتاه نشده باشه که برای بلند شدن دوباره وقت زیادی بخواد

کلا پسرونه ی پسرونه با ماشین زدم اصن وقتی میری بیرون انگار شال رو سرت نیس انقد قشنگ باد ب پس کلت م ...

وای اره عاشق اینم پسرونه بزنم یا مص این سربازا کلااااا از ته بزنم 

کم  کم کوتاه کن  من از موهای پایین تر از باسن یه دست الان رسیدم به موهای خرد فارا  ت ...

خشبحالتتت

من چندروز پیش پسرونه زدم اصلام پشیمون نیستم راحت شدم

جدی اصلا پشیمون نشدی؟ موهات چقد بود قبلش

منم موخوره داره موهات میدونی چن سانته؟ منم صورتم گرده همه میکن مصری بزنی میاد بهت 

تا کمرمه بعد چون درس میحونم همش گوجه ش میکنم رو سرم سنگینی میکنه🥴

میترسم کوتاه کنم گرررررردتر شم مث توپ 😐البته صورتم تپل و چاق نیستا

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
مویی ک هر روز داره رشد میکنه نگرانیش کجاس واقعااا؟

موهام رشدش خیلیییییی کمه

:/ به نظرم کوتاه نکن البته موهای شماس نه من ولی کلا بعدش پشیمون میشی... منم بعد اینکه کوتاه کردم هنو ...

اره عزیزم خودمم مطمعنم مص خر پشیمون میشم ولی از این وضیتم خستم و اینکه کوتاه کنم دیکه حالا حالا مص الان نمیشه