2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌انیمیشن تو مدرسه ما تدریس میشه والا من دیدم سون همش نقاشی میکن و سازه درس میکنن 

بنظرم ک گرافیک بهتره  

دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜
طراحی دوخت😄انیمیشن خیلللی پرکار پر هزینه و بازار کارشم صفررر

آخه طراحی دوخت آخرش میگن میشه زنانه دوری! مثل خانمهایی که دنبال درس نرفتن و خیاطی زدن! 

در واقع من هرچی مشورت میکنم بین این دوتا کدومو پیگیری کنم میگن پرستیژ کاری انیمیشن بیشتره

خدایا فرزندان ما را سالم، صالح، خوش قدم و خوش روزی و زیبارو و زیباخو و عاقبت بخیر قراربده
اخه من به خیاطی علاقه ندارم 

علاقه یه بحثیه آینده یه بحث هرجا پول در بیاد علاقه سروکلش پیدا میشه من کللللی هزینه کردم با معدل بالا آخرش هیچی نشدم دوستم با معدل ۱۱الان  مزون عروس داره 😀احساسی تصمیم نگیر منطقی تصمیم بگیر 

عزیزم خیاطی نیس  ک لباس  طراحی میکنن  بعدم میدوزنش  البته اینا کارشون فقط طراح ...

الان خیاطی که من همیشه لباسامو میدم بدوزه، کاردانی طراحی دوخت داره... 

من میگم درسته طراحی دوخت یه چیز دیگه ست... ولی در نهایت انتظار دوخت و دوز می‌ره از آدم. 

خدایا فرزندان ما را سالم، صالح، خوش قدم و خوش روزی و زیبارو و زیباخو و عاقبت بخیر قراربده
آخه طراحی دوخت آخرش میگن میشه زنانه دوری! مثل خانمهایی که دنبال درس نرفتن و خیاطی زدن!  در واق ...

عزیزم بیخشید خیلی بیجا کردن وقتی اصلا اطلاعات ندارن حرف میزنن تحصیلات آکادمیک طراحی و دوخت کجا نازک دوزی کبری خانم کجا مثلا این همه برند مث گوچی و شنل و این همه طراح معروف و فستیوال و شوروم بزرگ احمقن که رفتن تحصیل کردن ؟؟؟؟؟شما میشی طراح مد هرچی بکشی تهش میگن مده اصلا ربطی به خیاطی سنتی نداره شما لباس عروسم طراحی کنی پیش نیازش اینه دوخت و دوز ‌اصولی بلد باشی

میدونم کلا علاقه ندارم

من راستش رشته ام نیست...ولی چون خودمم در حال تحقیق هستم  شنیدم انیمیشن درآمدش خیلی خوبه... 

عزیزم بیخشید خیلی بیجا کردن وقتی اصلا اطلاعات ندارن حرف میزنن تحصیلات آکادمیک طراحی و دوخت کجا نازک ...

همینا رو هم اتفاقا میگم در جواب ... ولی بازم می‌شنوم که میگن اون فکر رویاییه! تک و توک بلند میشن با سرمایه کلان برند میزنن ... 

الان من خودم خیاطی هام رو همش میبرم پیش کسی که کاردانی طراحی دوخت داره! کارشم خیلی خوبه هااا ولی واقعا دارم به چشم میبینم بعد این همه درس خواندن بقول شما فرقی با کبری خانم خیاط نداره میخوره تو ذوقم😔

همینا رو هم اتفاقا میگم در جواب ... ولی بازم می‌شنوم که میگن اون فکر رویاییه! تک و توک بلند میشن با ...

عزیزم باز اون حداقل یه شغلی داره من دوستم کارشناسی انیمیشن داره هنرستان نمونه دولتی خونده بهترین هنرستان کشور الان بیکاره🙃یه دوست دیگم که طراحی دوخت خونده مزون عروس داره با شاه فالوده نمیخوره یه سری چیزا دیگه به همت خودت بستگی داره شما ده دست لباس برا خودتم طراحی کنی ده هیچ از بقیه جلوتری این نظر من که تو بهترین هنرستان کشور درس خوندم ولی اشتباه کردم با معدل ۱۹فارق التحصیل شدم ولی بازار کارم صفررررره

عزیزم باز اون حداقل یه شغلی داره من دوستم کارشناسی انیمیشن داره هنرستان نمونه دولتی خونده بهترین هنر ...

ممنون تجربه ت رو گفتی عزیزم. و چقدر ناراحت کننده ست به شاگرد خوب ، حقش رو از زحماتش نگیره! 

منم خیر سرم شاگرد زرنگ ی کلاس و حتی مدرسه بودم! الآنم لیسانس آی تی دارم ولی متاسفانه از سر جوگیری این رشته رو انتخاب کردم و علاقه ای بهش ندارم... هیچی دیگه موندم بیکار! 

بستگی به کار طرف داره خب معلومه کسی که کارش با کیفیت و قشنگه و تلاش میکنه براش سردست میشکونن اونی که درآمد نداره،نشسته تو خونه هیچ تلاشی ام نمیکنه

الان من خودم ۸ ماهه طراحی کاراکتر و نقاشی دیجیتال کار میکنم هنوز دبیرستان هم نرفتم ولی الان درآمد دارم و خیلی از همکلاسیم همینجوری نشستن و میگن درامد نداره

ادم باید خودش بره دنبال درامد نه اینکه درامد بیاد سراغ اون

من از وقتی که این حرفه رو شروع کردم پیج زدم،تو سایت های دور کاری و انجام پروژه ثبت نام کردم،به دوست و اشنا معرفی کردم،نمونه کار گذاشتم تو سوشال مدیا تازه الان ی ماهه تونستم درآمد داشته باشم🌱

ادم ی شبه پولدار نمیشه