2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1436570 بازدید | 80831 پست
دختر ۱۸ ساله شرایط درس خواندن نداره؟

داااره میخوام همراه درس.....

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آها رشته ات مشخص شده؟

نه هنوز🥲

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
مستقل هر جور فکر میکنم یه وانت آووکادو بیشتر از ده تومن میشه🤣🤣🤣🤣🤣🤣 الان یه وانت پیاز ده تومنه ...

دقیقااا منم به همین فکرکردم 🤣🤣🤣

حالا خوبه شما بلدید پز دروغی بدید من کلا نمیدونم این مدل خرج کردنا و پولا چجوری هست بخام بولوف بزنم 😁

عزیزم میبخشید میپرسم شما قصد بچه دوم نداری؟ منم یدونه دختر دارم همه بهم میگن یکی دیگه بیار ولی اصلا ...

نه عزیزم اصلا و ابدا

من کلا بچه نمیخواستم پسرمم ۳ماهه ناخواسته باردار بودم تازه فهمیدم باردارم😅

من از مسئولیت میترسم و اینکه خودمو موظف میدونم که اینده شو باید تضمین کنم

سلامت باشی عزیزم ان شااللهاره خواهرواقعا نمیتونم برم سرکلاس بارداریمم پرخطر دیگه ازدعای خیرشما مهر م ...

به سلامتی عزیزم ، میدن حتما نگران نباش ، ان شا الله نی نی نازت به سلامت به دنیا بیاد .

قربون شما بعد مستقل از حسادتش میگه حرفهای منو عمیق نخونن ببین چقدر در و گوهر میگم

اون به کفشات حسودی کرده اینجوری بروز داده ولش کن 😎

والا یه وانت پیاز خریده خورده بعد میگه اواکادو😁

بچه ها کی مثل من خونش بازار شامه 

هنوز نمیدونه شام چی درست کنه

بعد نشسته داره تو نی نی سایت میچرخه 

تازهههه خیلی هم خسته س 

همش هم گشنه ش میشه 😭😭😭

خیییلی چاق شدم از دست خودم عصبیم خیییلی