2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1481364 بازدید | 84514 پست
خدابهت توان بدهخوشبختی وعاقبت بخیری شون روببینینه خودم دوست ندارم خداهمین دوتاروبهم ببخشه سجده شکربر ...

ممنونم عزیزم همینطور برای بچه های شما .

ان شا الله هر چی خیره براتون پیش بیاد . 😍😍😍😍

راستی امسال مرخصی زایمان هستید ؟

خریدات مبااارکه عشقممفت خریدی ۳۴ میلیونکیفشم مفت پنجاه شصت تومن باید باشهمنم از بازار تجریش دارم میا ...

خداییش خجالت کشیدم قیمت کفشو گفتم

خیلی اوضاع اقتصادی بد شده 

من ازین جنس آشغالیا نمیپوشیدم که 

ای بابا 

نوش جونت 

واسه پتات خرید نکردی؟؟ 

وای قربونشون برم بچه های من فقط فیله گوسفندی میخورن 

فیله گوساله بخورن واق واقشون/ هاپ هاپشون عوض میشه 

احساس میکنم سردی میکنن

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنونم عزیزم همینطور برای بچه های شما .ان شا الله هر چی خیره براتون پیش بیاد . 😍😍😍😍راستی امسال م ...

سلامت باشی عزیزم ان شاالله

اره خواهرواقعا نمیتونم برم سرکلاس بارداریمم پرخطر دیگه ازدعای خیرشما مهر مرخصی گرفتم ان شاالله ابان هم بدن 

الهی ربی ومن لی غیرک💖
عاشق اطلاعاتتمکفش کجاخوبه شیداجان؟برای بچه ها

ببین من معمولا از بهارستان میگیرم البته کتونی فقط مارک bkg میگیرم واسه پسرم همه خیلی راحته هم با دوام

سالی یدونه میخرم اما تا یکسالو نیم میپوشه اخرشم خراب نمیشه کوچیک میشه براش😅

خریدات مبااارکه عشقممفت خریدی ۳۴ میلیونکیفشم مفت پنجاه شصت تومن باید باشهمنم از بازار تجریش دارم میا ...

مستقل هر جور فکر میکنم یه وانت آووکادو بیشتر از ده تومن میشه🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

الان یه وانت پیاز ده تومنه .

تازه پیاز تو تابستون 

بیفتیم تو پاییز می‌ره بالا بیست تومن😁🥲🥲🥲🥲

فدات شم بخدا شوخی کردم😁😁😁 الکی مثلا اینجا خیلی پول داریم کولباش میکنیم🤣 من فک کردم از مدل هوا،مع ...

قوربون خنگی و سادگی خودم برم 

فکر کردم ویزون اشتباه تایپیه 🤣گوشی خودم هی تصحیح کلمه میزنه بعد از ارسال میبینم یه کلمه کلا عوض شده .گفتم اینم لابد همینجوره 

نگو ای بی کلاس اسم رنگه ویزون

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

ببین من معمولا از بهارستان میگیرم البته کتونی فقط مارک bkg میگیرم واسه پسرم همه خیلی راحته هم با دوا ...

من امسال ۳جفت کفش خریدم ماشاالله کوچیک شدن حتی تابستونیش

الهی ربی ومن لی غیرک💖
ای جان😍مامان سبحان پسرمن میگه من یه داداش هم نیازدارم تاخانوادمون کامل بشه حواست باشه😆😆😆سخت نیست ...

مامانه من دائم به کارن میگه به مامانت بگو یه ابجی یا داداش برات بیاره،اونم میگه نه نمیخوام همش گریه میکنه حوصله ی سروصدا ندارم😅😅

مامانه من دائم به کارن میگه به مامانت بگو یه ابجی یا داداش برات بیاره،اونم میگه نه نمیخوام همش گریه ...

بروقدربدون😁

دیشب جدی میگه حواست باشه من داداشم میخوام

باباشم ذوووققق😒

نمیدونم دقیقا باچه عقل ومنطقی ذوق میکنه

الهی ربی ومن لی غیرک💖
عصر برم مغازه دارا رو زخمی کنم با اسم این رنگ 🤣🤣

عامو ولش کن 

خیلی متداول نیست 

من خودم دایره رنگهایی که میشناسم RGB هست 

فقط کمرنگ پررنگ هم بهش میبندم 

قرمز خسته 

قرمز شاد 

یه شب شاد

❌❌❌❌⛔⛔⛔⛔⛔ لطفا ترتیب تاپیک ما رو بهم نزنید. یه گوشه آروم بشینید، تاپیکتون باز شد برید خونتون. دیدم چ ...

اولش داشت باورم میشد. 😆😆😆اگه اول جمالزاده بیاد میتونی کباب غازو به هدایتم بدی ولی اگه برعکس باشه دچار یاس فلسفی میشین مجبورا کل غاز خورده میشه حتی ممکنه کم هم باشه. 😆😆