2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1882279 بازدید | 113072 پست
الهیییییی بمیرم من براش خیلی مواظبش باش نه واقعا همه اینطور نیستن و طبیعی نیس پسر من فقط خجالتیه ترس ...

خدانکنه عزیزم😘

واقعا هم اره راست میگی هنوز ترس تو وجود بچه ام هست،مگه بیشتر ببرم پیششون کمتر بشه ولی زمان لازمه،

خدا گل پسرت و حفظش کنه عزیزم مرد کوچولو 😍♥️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کنی، این لینکو بزن

دلم میسوزه براش میگم رشدش کمتر نشه.

آره طفلی گناه داره منم خیلی زود پریود شدم فکر کنم ۱۲ سالم بود.

شما هم به تغذیه ش خیلی توجه کنید.هم حتما والیبال یا بسکتبال ثبت نامش کنید بره تا انشاالله رشد خوبی داشته باشه

گلزهرا هستم .کاربریم الکی ترکید. 
آره طفلی گناه داره منم خیلی زود پریود شدم فکر کنم ۱۲ سالم بود.شما هم به تغذیه ش خیلی توجه کنید.هم حت ...

مرسی نسرین بانو 

چشم حواسم هست 

بازنده ی فردا همان برنده ی امروز است که هیچ هدفی برای فردایش ندارد                

پسر من با کوچیکا بازی نمیکنه، بزرگا هم دلشون میسوزه براش میدوون میدن بهش اینم کم نمیذاره. قلدر بازی ...

شوهر من فوتبالش خیلی خوب بوده

تو خونه با دخترم بازی میکنه 😁

یادش داده توپ میاد سمتش پاشو میزاره روش 😁 نگهش میداره ☺️

قشنگ شوت میکنه

شوهرم ضعف میره 😍😁

پارکم میبرمش نگاه میکنه نی نی می نی ای 😁 باشه بره پیشش با هم بازی کنن

بعضی بچه ها اصلا اهل بازی نیستن

دخترم همینجوری هی حرف میزنه بچه هی  نگاه میکنه😐😐😐😐 بازی نمیکنن باهاش حرصم میگیره 😏😏😏

دوست مامانم گفت ی خونه هست رهن کامل 

گفتم عه چ عالی

رفتیم با مامانم دیدیم

زن گفته بود عاطفه ب دردت نمیخوره گفتم نرم دلم میمونه

گفتم خوب باشه اجاره ندم 😍

کاش پام‌خواب می‌رفت نمی‌رفتم 😐😄

اصلا اتاق نداشت انقدر کوچیک بود 😐😐😐

مستأجر ۴تا بچه کوچیک پشت هم داشت...