2777
2789

مشاور مدرسه قبلا بخاطر اضطرابم گفته بود مامانم اینا ببرنم مرکز مشاوره،مامانم اینا گفتن حالا بعد عید یکاریش میکنیم،ولی کلا بیخیالش شدن،دیروز بابام زنگ زد به مشاورمون گفت ضروریه بچمو ببرمش مرکز مشاوره یا نه،مشاورم بهش گفته مشکل اصلا اضطراب این بچه نیست،مشکل تو زنتین،مقصر شمایین،شما برین مرکز مشاوره. بعد بچرو ببرین...

وایی خیلی بد شد،خیلیییی،افتضاحه،نابود شدم،همون دیروزم تو مدرسه خیلی گریه کردم و حالم بد شد،ولی خب چه فایده...دیگه اتفاق افتاده بود...

اخه من بهش گفته بودم نقطه ضعفم پدر و مادرمن،اونا نباید از حال من چیزی بفهمن،خودم میرم مرکز مشاوره یواشکی..ولی نشد،نشد دیگه،ذست گذاشت رو نقطه ضعفم...و تازه بهم گفت دروغ بهم گفتی درمورد خونوادت چون بابات میگه مشکلی ندارین....

ولی به جون خودم اگه یلحظه شو دروغ بگم...اکه یکلمه دروغ بگم...

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من نفهمیدم چی شد

الان اگ تو با پدر مادرت مشکل داری و اونا باعث اضطرابت هستن، چرا نباید اینو بدونن؟

مشاور کار درستی کرده

ریشه اضطراب باید حل بشه

مث این میمونه شما هرروز از یک نفر کتک بخوری بعد بجای حذف اون آدم ،‌ هی رو خودت کار کنی چسب زخم بزنی

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

مشاور های مدرسه خیلی خرن برنخوره به کسی ولی اکثرا همینن 

مشاور مدرسه ما باعث شد یه بچه خودکشی کنه 

بنده خدا درد دل کرده بود گذاشته بود کف دست مادرش 

مادره هم زد و بست فشار روانی رپ دختر اومد 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد

غیر قابل اعتماد ترین افراد=مشاورای مدرسه 

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

بیشتر ببینید

مشاور مدرسه همینه نباید اعتماد میکردی 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بیشتر ببینید
من نفهمیدم چی شدالان اگ تو با پدر مادرت مشکل داری و اونا باعث اضطرابت هستن، چرا نباید اینو بدونن؟مشا ...

نمیخام بدونن،عذاب وجدان میگیرن،اونا خودشون کلی مشکل دارن نمیخام یه بار اضافی باشم...نمیتونم تحمل کنم اونا برا من ناراحت شن...

هرچند که بابام زنگ زد به مامانم و همچیو انداخت تقصیر اون...زندگیمون خیلی بدتر شد

اما اون تنها کسی بود که میتونست یکم ارومم کنه

دیدی که گند زد!!!! 

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

بیشتر ببینید
نمیخام بدونن،عذاب وجدان میگیرن،اونا خودشون کلی مشکل دارن نمیخام یه بار اضافی باشم...نمیتونم تحمل کنم ...

هر پدر مادری وظیفه داره حداقل آرامش بچه‌شو تامین کنه

اگر مشکل از سمت اوناس باید بدونن و حلش کنن

خودتو ناراحت نکن

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

هر پدر مادری وظیفه داره حداقل آرامش بچه‌شو تامین کنهاگر مشکل از سمت اوناس باید بدونن و حلش کننخودتو ...

اره اونم همینو بهم میگفت...ولی اخه نمیتونم اینو تحمل کنم،اونا خودشون زندگی سختی دارن،دارن مراحل سختیو میگذرونن،نباید اینحوری میشد...دیکه نمیتونم نگاهشون کنم حتی