2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1424109 بازدید | 79817 پست
دیگه روضه خونا انقد اضافه کردن بعد یادشون میره مثلاً میگن حضرت رفت سر یخچال دید هیچی نیس ...در فلان ...

یخچال🤣🤣🤣🤣

ای خدا😂😂😂

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا؟؟پس این همه توفیلما میبینیم دروغن؟بالحن خوب بخون 😅حس کردم خشن طور خونده میشه😘

اونا عرق میخورن 

نگا همون فیلم خارجی سر سفره شام مشروب داره 

ولی بخواد مست کنه خوش باشه میره کلوپ ...

شراب برنج آلبالو انگور ..اینا برا معده و روده خوبن هضم غذا رو بهتر میکنن

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

فقط همون شراب ولی منم دوس دارم تست کنم ببینم چجوریه😆😆خدایی چه حالتی به آدم دست میده؟

عاقبت هم نشینی با رفقای ناباب🤪

جیران جان بیا دست نارینو بگیر ببر میخاد تست کنه🤕😅

@ای_داد_بیداد    

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

فقط همون شراب ولی منم دوس دارم تست کنم ببینم چجوریه😆😆خدایی چه حالتی به آدم دست میده؟

هیچ حالتی 

زیاده روی نکنید هیچی 

همون عرق سگی هم حد نگه دارن سرخوش میشن 

انقد میخورن تا خرخره بعد مغز گیرپاژ میکنه

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

اونا عرق میخورن نگا همون فیلم خارجی سر سفره شام مشروب داره ولی بخواد مست کنه خوش باشه میره کلوپ ...ش ...

جدی مهسان یعنی هییییچ اثری تو حال آدم نداره؟مثلا یکم شنگول بشه چمیدونم هر چی 

چون اونی حرامه که عقل رو زایل کنه مست و پاتیل بشه

واقعا؟؟پس این همه توفیلما میبینیم دروغن؟بالحن خوب بخون 😅حس کردم خشن طور خونده میشه😘

اونا ویسکی میخورن. اون مست میکنه.. به قول ما شراب لس میکنه ادمو. 🤣🤣شل و ول میشه و خواب الود.