2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1307392 بازدید | 71016 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ی من مگع صبر داره لاک مگه بخرم قایم کنم البته لاک رو جلوتر میزنه گیره مو هم داره یلدایی هست باز ...

این وروجک کوچکه هنوز در قید اینها نیست خدا رو شکر😅😅

ولی عشق لاکه یادم رفته بخرم براش قرمز آتشین. رفتما نبود قرمزی که میخواستم(البته چند ماه قبل)

برا من هم صبر نداره قایم کردم دزدکی خریدم گذاشتم کمد😅😅که نبینه. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
چه ایده های خوبی👌🏻ولی انگار خودت بودن مهمان ها که اینقد چیز میز بردی😅😅من چون انار هست دیکه میوه ...

اره واقعا خیلی چیزا خورده نمیشه فقط شلوغکاریه 

خونه پدر شوهر رفتیم دیگه خودمونی بودیم 

اصلا دوست ندارم بچه هام با خجالت دست به خوراکیهایی که عمه میاره بزنن دیگه همه چی بردم راحت 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
اره واقعا خیلی چیزا خورده نمیشه فقط شلوغکاریه خونه پدر شوهر رفتیم دیگه خودمونی بودیم اصلا دوست ندارم ...

افرین اینو توجه نکرده بودم👌🏻

ماشالله تجربه و نکته بینی👏🏻

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
🤣🤣🤣آبرو برامون نزاشته چیزشو گذاشته رو شونه ش دنبال دختراس🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

مرسی عزیزم یه لحظه اصلا کم آوردم دیگه .دخترم چند روزه تعطیله اما دریغ از یه ساعت که من باهاش وقت بگذ ...

دخترت ماشالله بزرگ شده، انقدر به خودت سخت نگیر. استراحت کن. اونام درکت میکنن. انقدر به فکرشونی باور کن دردت بیشتر میشه. چون حال روحیت خوب نیست. 

من که اگه روحیم خراب باشه دردم بیشتر میشه

میگم بچه ها الان این برادر زاده منم خبیییییلی گریه میکنه مادرش کلافه شده دیگهیه جیغ هایی میزنه وحشتن ...

اگه رفلاکس پنهان نباشه به احتمال زیاااد کولیکه،تاپایان سه ماهگی بایدتحمل کنن🥺

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...