2777
2789

● هشدار فیشینگ کارت اعتباری با دستگاه اسکیمر ●

((برای اطلاع رسانی و اگاه سازیتون دوستان این تاپیک رو بخونین و هوشیار باشین ••• فیشینگ یعنی تله گذاری یا تله ماهیگیری حقیقیش سرقت آنلاین که دسته بندی هایی زیادی داره ترفند فیشینگ و سرقت و دزدی های رایانه ای که یکی از خیلی مهم هاش سرقت از کارت بانکی و اعتباری مردم هست که از طریق دستگاه پوز و کارتخوان سیار یا از طریق ATM دستگاه عابربانک توسط سارقان و دزدان انجام میشه که تمام اطلاعاتتون که داخل کارت های اعتباری بانکی تون هست رو با دستگاهی به اسم اسکیمر کپی میکنن و سواستفاده میکنن همیشه حواستون به دوربین های مداربسته عابربانک و‌ به فریاد نزدن کارت بانکی تون و خودتون رمز کارت رو بزنین باشه و میشه شکایت کرد تو مراجع قانونی و خدمات قضایی و‌ ادارات پلیس فتا اما به قول اون ضرب المثل که علاج واقعه 

را قبل از وقوع باید کرد ••• ))

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
حرفت متین ولی الان این ساعت بجا فیشینگ به فکر گوزای دم صبح فشنگی اطرافیونیم😂نه فیشینگ کارتامون

اها بله درسته ...بنظرم آگاه شدن ربطی به ساعت نداره ولی من خودم فراموشم میشه صبح این تاپیک رو بزارم عزیزم ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها بله درسته ...بنظرم آگاه شدن ربطی به ساعت نداره ولی من خودم فراموشم میشه صبح این تاپیک رو بزارم ع ...

درمورد کارتای اجاره ای هم بگو پس

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴