2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1301075 بازدید | 70375 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام 

ویروس به بدترین شکل ممکن برگشته 

چشمام و نمیتونم باز نگه دارم 

اما 

من اگه شرایطش رو همه جانبه داشتم به هیچ وجه ازدواج نمی‌کردم 

این شرایط می‌تونه فرهنگ باشه 

می‌تونه نداشتن مشکلات باشه و ....‌

اگر پسر بودم که هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت ازدواج نمی‌کردم 

مخصوصا اگر پولدار بودم 

اتفاقا دیروز با یکی از بچه های سایت تلفنی حرف میزدم میگفت برای اطرافیان پولدار جوری دام پهن میکنن که دختر بدن، پسر بدن که حد نداره 

بعد کی گفته هر کی ازدواج کنه تنهایی نمیکشه؟؟ 

الان من آنقدر پولدار میشناسم مرده ایرانه، یه زن برای ویترین داره، زنه با بچه خارجه، مرده تو ایران 

یا خیلی وقت ها دیدیم همسر فردی تو میانسالی فوت می‌کنه و اون فرد سالیان سال تنها میمونه. به نظر من بهترین تمرین مواجهه با تنهاییه. یاد بگیریم تنهایی خیلی هم خوبه دیگه از ازدواج نکردن و بچه نداشتن و اینها نمی‌ترسیم یا واجب نمی‌دونیم. 

ازدواج رو حکومت ها مقدس میدونن که انسان ها بچه دار بشن و نیروی کار برای دولت ها بسازن‌. همین. 🙈🙈🙈 

این وسط دو تا خوشی هم گیر آدمها میاد. 

من حداقل تو مقایسه میبینم همین پسردایی هام به مراتب خوشبخت تر و شاد تر از ما هستن. 

من آدم جنگجویی با فرهنگ نبودم وگرنه بهترین نوع ازدواج از نظر من ازدواجیه که با یکی هستی یه مدت اما با هم زندگی هم نمیکنی 

مثلا دو شب تو هفته همدیگرو میبینی 

هر کی خونه زندگی خودشو داره 

اگر میتونستم حتما این مدلی زندگی میکردم 

واقعا هیچ وقت از ازدواج احساس لذت نکردم 

مخصوصا با این حجم از مسئولیت که برای ما خانومها داره 

اگه با خودم باشه بیشتر از ماهی دو بار اونم غذای مورد علاقم، آشپزی نمیکنم. اما تو ازدواج مجبورم غذا بپزم. مجبورم با آدمهایی معاشرت کنم که تایپ من نیستن فقط فامیل همسر هستن. تازه ما خیلی کم مراوده داریم. جالبه شوهر من مجرد که بوده با فامیل رفت و آمد نداشته اما الان از من توقع هست که ایشون رو مرد فامیل و معاشرت کنم. 

همسر من فرانسه درس خونده اما هیچ وقت بعد از ازدواج با هم فرانسه نرفتیم که حداقل با هم خوش بگذرونیم و تجدید خاطره کنیم. باور کن که اگر مجرد بودیم و با هم بودیم حتما می‌رفتیم. 

ناخودآگاه تو قالب ازدواج و توقعاتش فرو رفتیم. به ضرس قاطع میگم که حداقل برای من چیز تحفه ای نبود، در حالیکه هیچ مشکلی هم با همسرم ندارم. 

ولی در کل، تحمل یه آدم تو تمام زندگی بزرگسالی به دلیل اینکه تو جوونی و خامی یکی رو انتخاب کردی به نظر من عجیب تر از ازدواج نکردنه. 

ازدواج نکردن یعنی به خودم و حریمم و تنهاییم احترام میگذارم. همین. 

نارین جان منو ببخش😭😭🙈🙈🙈

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
🌷🌷🌷برده بودیمش کوه دیگه 😄ولی دلش میخواسته رو برفها سر بخوره که خب اونقدری برف نبود که خواستش برا ...

میدونم 😁😁بچه هان دیگه. دوست داسته سر بخوره😍😍دلم رفت واسه دخترت. 🤗🤗

دوست داشتی کجا میرفتی ؟به نظرت یه روزی حوصله ات سر نمی رفتآخه خودم اینجوری فکر میکنم میخوام ببینم نظ ...

ببین من آدم درون گرایی هستم با تنهایی خودم خوشم، میتونم ساعت ها بدون خستگی مطالعه کنم، تنهایی سفر رفتن رو دوست دارم، ولی خیلی دوست دارم جز به جز نقطه به نقطه ایران و کشورهای دیگه رو ببینم و بگردم

میتونم ساعت ها با کسی صحبت کنم ولی از اونورم توانایی اینو دارم که پیش کسی بشینم و ساعت ها حرف نزنم و صدام در نمیاد و حوصله م هم سر نره😁

موجود عجیبی هستم 🤣🤣🤣 

چند نفر از فامیل عاشقانه دوستم داشتن ، منم عاشق یکی شون بودم که قسمت نشد،

الان که فکر میکنم میبینم حتی اگه اون هم الان همسرم بود بازم من آدم زندگی متاهلی نیستم دلم به سختی گیر کسی میشه 

سلام ویروس به بدترین شکل ممکن برگشته چشمام و نمیتونم باز نگه دارم اما من اگه شرایطش رو همه جانبه داش ...

تو از اولم مرد زندگی نبودی مستقل چقد گفت ...

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
اتفاقا شوهر منم یکم بدبین شده به این رفت امدها ازبس که از دور بر چیزای عجیب شنیدیم .میگن مرد جماعت ی ...

اره شوهر منم همینو میوه ،همش میگه نمیدونی بیرون چه خبراییه. با کساییکه در ارتباطیم واقعا اطمینان داریم. با بقیه فقط تلفنی در ارتباطیم یا بیرون همو ببینیم دو کلام حرف بزنیم. 

در مورد بحث ازدواج 

ما هم اگه تو بستر خانوادگی غیرمذهبی بودیم، ازدواج نمی کردیم

اما شرایطمون جوری بود که ابدا نمی شد رابطمونو ادامه بدیم.

اما خب یه سری محدودیت هایی هم همراه داره دیگه، مثلا خونه گرفتن و کارای قانونی

یا حتی برای ما تو فرآیند مهاجرت خیلی راحت تره که زن و شوهر قانونی باشیم تا اینکه بخوایم ثابت کنیم پارتنر هستیم

یه سری کشورها هم که قانون ایران رو می دونن، برای ویزای همراه الزام به مدارک ازدواج دارن.

خلاصه کلام، همیشه به خواهرم و بقیه دوستای مجردم می گم که ازدواج دستاورد خاصی نیست

اگر تو آدم شاد و موفقی نباشی، ازدواج قرار نیست چیزی رو برات تغییر بده. ولی یه ازدواج بد می تونه دستاوردهای شخصیتم ازت بگیره.

سلام ویروس به بدترین شکل ممکن برگشته چشمام و نمیتونم باز نگه دارم اما من اگه شرایطش رو همه جانبه داش ...

جیران شوهر منم تب شدید داشت میگفت چشام دارن منفجر میشن 

اگه ناپروکسن داری بخور یا دیکلوفناک 

من با همینا سرپا کردم جناب اقا رو 

اصلا داروهای تجویزی دکتر اثر نکرد 

میگفتم خانم دکتر تبش پایین نیومده میگفت میاد 

خبخانم دیگه یه ساعت گذشت کی پس اثر میکنه امپولای شما

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

آخ جیران قربون دهنت😁

لپ مطلب و گفتی، دقیقا منظورم همینایی بود که تو گفتی

خیلی خوشحالم  که با تو آشنا شدم، حس خوبی ازت میگیرم❤️❤️