سلام
ویروس به بدترین شکل ممکن برگشته
چشمام و نمیتونم باز نگه دارم
اما
من اگه شرایطش رو همه جانبه داشتم به هیچ وجه ازدواج نمیکردم
این شرایط میتونه فرهنگ باشه
میتونه نداشتن مشکلات باشه و ....
اگر پسر بودم که هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت ازدواج نمیکردم
مخصوصا اگر پولدار بودم
اتفاقا دیروز با یکی از بچه های سایت تلفنی حرف میزدم میگفت برای اطرافیان پولدار جوری دام پهن میکنن که دختر بدن، پسر بدن که حد نداره
بعد کی گفته هر کی ازدواج کنه تنهایی نمیکشه؟؟
الان من آنقدر پولدار میشناسم مرده ایرانه، یه زن برای ویترین داره، زنه با بچه خارجه، مرده تو ایران
یا خیلی وقت ها دیدیم همسر فردی تو میانسالی فوت میکنه و اون فرد سالیان سال تنها میمونه. به نظر من بهترین تمرین مواجهه با تنهاییه. یاد بگیریم تنهایی خیلی هم خوبه دیگه از ازدواج نکردن و بچه نداشتن و اینها نمیترسیم یا واجب نمیدونیم.
ازدواج رو حکومت ها مقدس میدونن که انسان ها بچه دار بشن و نیروی کار برای دولت ها بسازن. همین. 🙈🙈🙈
این وسط دو تا خوشی هم گیر آدمها میاد.
من حداقل تو مقایسه میبینم همین پسردایی هام به مراتب خوشبخت تر و شاد تر از ما هستن.
من آدم جنگجویی با فرهنگ نبودم وگرنه بهترین نوع ازدواج از نظر من ازدواجیه که با یکی هستی یه مدت اما با هم زندگی هم نمیکنی
مثلا دو شب تو هفته همدیگرو میبینی
هر کی خونه زندگی خودشو داره
اگر میتونستم حتما این مدلی زندگی میکردم
واقعا هیچ وقت از ازدواج احساس لذت نکردم
مخصوصا با این حجم از مسئولیت که برای ما خانومها داره
اگه با خودم باشه بیشتر از ماهی دو بار اونم غذای مورد علاقم، آشپزی نمیکنم. اما تو ازدواج مجبورم غذا بپزم. مجبورم با آدمهایی معاشرت کنم که تایپ من نیستن فقط فامیل همسر هستن. تازه ما خیلی کم مراوده داریم. جالبه شوهر من مجرد که بوده با فامیل رفت و آمد نداشته اما الان از من توقع هست که ایشون رو مرد فامیل و معاشرت کنم.
همسر من فرانسه درس خونده اما هیچ وقت بعد از ازدواج با هم فرانسه نرفتیم که حداقل با هم خوش بگذرونیم و تجدید خاطره کنیم. باور کن که اگر مجرد بودیم و با هم بودیم حتما میرفتیم.
ناخودآگاه تو قالب ازدواج و توقعاتش فرو رفتیم. به ضرس قاطع میگم که حداقل برای من چیز تحفه ای نبود، در حالیکه هیچ مشکلی هم با همسرم ندارم.
ولی در کل، تحمل یه آدم تو تمام زندگی بزرگسالی به دلیل اینکه تو جوونی و خامی یکی رو انتخاب کردی به نظر من عجیب تر از ازدواج نکردنه.
ازدواج نکردن یعنی به خودم و حریمم و تنهاییم احترام میگذارم. همین.
نارین جان منو ببخش😭😭🙈🙈🙈