2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1182906 بازدید | 60622 پست
به منم هرچی میگفتن خنکی بخور زردی نگیره گوش نمیدادم همش چرت هست من کلا گرمی خور هستم انقد خرما میخور ...

بچه های منم نداشتن 

اصلا هم خنکی نمیخوردم نمیدونستم سر اولی 

دوستم انقد خنکی خورد پادرد شد یه عرقی هست میخورن یادم نمیاد الان 

انقد خورد پاهاش درد گرفت از سردی

بازم بچش زردی داشت 

بچه های من لب مرز بودن دکتر میگفت پنج روز بگذره کامل اوکی میشنوشدن

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
کاملا حرفت درسته که هر کسی باید با شرایطش تصمیم بگیره♥️ ولی اگر منو غربگرا ندونید، کیفیت زندگی و سلا ...

جیران بحث خیلی مفصلیه. تاحدودی باهات موافقم من حتی دکتر طب سنتی هم انچنان قبول ندارم. مخصوصا الان که فقط به فکر پر کردن جیبشون هستن. منظورم چیزهای تجربی و سنتی بود که از گذشتگان مادربزرگم و... بهمون گفتن و شنیدیم و همشونم سن بالای ۹۰ سال صحیح و سالم زندگی کردن.  من اول به تجربه بها میدم و در مرحله دوم علم

من با همین روش تاحالا جلو رفتم ۳۲ سالمه و از بچگی تاحالا  ۴ یا ۵ بار رفتم دکتر(گوش شیطون کر) یه بار برا ابله مرغون. یه بار برا اوریون. یه بار سرماخوردگی. یه بار هم پارسال برای تیروئیدیت که شکرخدا قرص و داروهای پزشکا فقط حالم رو بدتر کرد و خودم تو یک روز خوددرمانی کردم و یک روزه خوب شدم که مثل معجزه بود که تغدیه چقدر میتونه موثر باشه و خود دکتره هم تعجب کرده بود.

(اجازه بده تو این مورد خودشیفته باشم که خودم از هزارتا پزشک بیشتر حالیمه😁)

بازم میگم پیشگیری بهتر از درمانه. من میگم اگه تغذیه درست و اصولی باشه اصلا نیازی نیست بریم پیش پزشک که حالا تصمیم بگیریم انتخابمون سنتی باشه یا مدرن

من اسم خیلی از بیماری هارو نمیدونم از وقتی اومدم نی نی سایت و تو خانواده همسر اسم های عجیب غریبی می‌شنوم. از قرص ها فقط اسم استامینوفن و پروفن و سی لاکس رو بلدم. اونارو هم اصلا نمیخورم. ۱۰ سالی میشه قرص نخوردم حتی یک عدد

جیران جان به نظرم شما که اینقدر همه چیز بلدی حیفه  یه سری به انجمن های تغذیه طبیعی شهرتون نزنی و تجربه شفایافته هارو نشنوی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه اونوجور وقتا خودمو ضایع نمیکردم میدیدم عروس قیف شده دخترمو با زبون میگرفتم چند دست لباس عروس داشت ...

چه روش خوبی😍😍😍چه مهربون بوده.. 😍من نصف شابایه عروسیمون دادم به بچه ها اونام منو ول نمیکردن. 🤪🤪همش وسط بودن که شاباش بدم. کلا ذهن اقتصادی ندارم. 

لج درباره. نه بابا کجا موفقم یه زمانی آنقدر کار میکردم چند تا آموزشگاه درس میدادم چقدر کار ترجمه تو ...

خب مهسا جان الان هدف مادر شدن رو تیک زدی 

بچه از همه چی مقدم تر هس 

از اب وگل درآومد باز میتونی برگردی سرکار

من خودم زردیم خیلی شدید بود... واسه پسرمم شدید بود تا 50 روزگی خوب شد.. منم کلی غذای خوب میخوردم کره ...

۵۰روز زیاد بود  چیکار میکردین این مدت؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
منم دقیقا زدم تو نت ببینم پافر رنگ کاراکاس چ رنگیه اصلا نشنیدم🤣🤣🤣🤣🤣

🤭🤭🤭🤭شاید میخواست بگه بافر رنگ کالباسی

چه روش خوبی😍😍😍چه مهربون بوده.. 😍من نصف شابایه عروسیمون دادم به بچه ها اونام منو ول نمیکردن. 🤪🤪 ...

همه با اینجا دیر اشنا شدیم 😅اگه زودتر میومدیم میگفتم دیگه شاباشو کولباش نمیکردی

نه اونوجور وقتا خودمو ضایع نمیکردم میدیدم عروس قیف شده دخترمو با زبون میگرفتم چند دست لباس عروس داشت ...

آفرین چقد زرنگ بود خوشم اومد ازش👌👌👌👌جشن من بچه ها وسط بودن باهمشونم میرقصیدم با بچه مشکلی نداشتم فقط تو شروع رقص دونفرمون همسایه ی قدیمی اومد اولین نفر شاباش دادو گند زد به کل رقص دونفره وبعداون همه اومدن ریختن شاباش دادن شوهرم میگفت حرص نخور شاباشارو جمع کن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ماری من چند بار از خجالت آب شدم دوستامو دیدم شاگرد سوم چهارمای کلاس مثلا رتبه پایینا همه ماما و پزشک ...

مهسان به نظرم هرکسی تو زندگی رسالتی داره. قرار نیس همه دکتر مهندس بشن. شما که ماشالله کدبانو خونه دار بچه دار شوهردار همه چی تمومی. اصلا خودتو مقایسه نکن

در اولین فرصت هم بیا تاپیک مینیمالیست تا بتونی یه پاکسازی اساسی بکنی اون کتاب و لوح تقدیر و... رو دور بریزی و دیگه غصه این چیزارو هم نخوری 

من کتابای دانشگامو ۷ ۸ سال با خودم بردم اینور اونور به امید اینکه یک روزی ادامه میدم درس و دانشگاه رو یا اینکه کار مرتبط پیدا کنم شاید به دردم بخورن ولی دو سال پیش کیلویی فروختمشون راحت شدم. نصفشم امسال دادم کتابخونه محلمون. انگار یه باری بود روی دوشم 

آفرین چقد زرنگ بود خوشم اومد ازش👌👌👌👌جشن من بچه ها وسط بودن باهمشونم میرقصیدم با بچه مشکلی نداشتم ...

اره قشنگ مجلس رو از بی نظمی نجات داد 

پاییز اینجا اعلام میکنن لطفا کسی برا شاباش و تبریک نیاد 

بچه هاتونو بگیرین بغلتون 😶😶 یه اهنگ اول رو تنها میرقصن با یه اهنگ تانگوشونو

2810