کاملا حرفت درسته که هر کسی باید با شرایطش تصمیم بگیره♥️
ولی اگر منو غربگرا ندونید، کیفیت زندگی و سلامت مردم (مردم عادی و نرمال با تغذیه عادی و نرمال با شرایط شغلی و مالی عادی و نرمال) به نظر من اون طرف از ما حداقل دویست سال جلوترن.
تغذیه از نظر من فوق العاده مهمه اما از نظر ریز مغذی ها،مصرف پروتئین، کرب، چربی و ....
من خودم از سال ۸۰ پیش دکتر کیمیاگر میرفتم برای تغذیه
از بزرگان علم تغذیه
اتفاقا که اضافه وزن هم نداشتم، شیوه تغذیه برام مهم بود
سال ۸۵ با توصیه دوستم پیش دکتر کرمانی رفتیم
ببین واقعا واقعا واقعا رژیمش با رژیم الانش فرق میکرد
به طرز عجیبی رژیم الانش بر مبنای اقتصاد کشوره
من خیلی روی تغذیم حساس بودم، خیلی خیلی مطالعه کردم و سالها تلاش کرده بودم روش صحیح غذا خوردن رو پیدا کنم
رژیم کرمانی دهه هشتاد پر از پروتئین بود، کلامی از سردی و گرمی حرف نمیزد، هیچ حرکت خاصی نمیزد
من وقتی چند سال قبل (سه چهار سال قبل) رژیم لیمومی، ورژن جدید کرمانی و اینها رو دیدم واقعا به حال خودمون تاسف خوردم.
ما هیچ علم بکری نداریم، همه چیز تحت تاثیر شرایط عوض میشه. مثل رژیم های الان.
علم گذشتگان هم شاید شما راضی باشی دیدگاهت این باشه که اطرافیان استفاده کردن و راضی هستن، اما واقعا من فقط به چشم یه تجربه نگاه میکنم که گاهی هم باید به چالش کشیده بشه
من متاسفانه یه نگاه پر از شک و تردیدی به طب سنتی و علم گذشته دارم. بعضی ها ظلم کردن به پزشکی. کاری کردن که بیشتر پزشکان ما و کادر درمان مهاجرت کردن و ما باید با چراغ دنبال پزشک حاذق بگردیم.
یه دکتری بود دهه هشتاد با شوهر خواهر من شراکتی درمانگاه داشتن. شوهر خواهر من از نظر رعایت حال مریض واقعا خداترسه. به هیچ وجه داروی اضافه نمینویسه که مریض مجبور شه برای خدمات تزریقات و اینها برگرده. داروی گرون معمولا نمینویسه مگر ضروری باشه. واقعا علیرغم عدم علاقم بهش😁 تو این مسائل بسیار مراعات میکنه. شریکش با ایشون به مشکل خورد که چرا تزریقات نمینویسی،سود درمانگاه تو این چیزاست، یا چرا داروی فلان شرکت و فلان داروخونه رو نمی نویسی که پورسانتش رو بگیریم و ...
خداوکیلی طبابتش هم ضعیف بود.
بعد از دو سه سال جدا شدن. شریکش زد تو کار طب سنتی و همش میگه پزشکان علم جدید دارن از مردم سواستفاده میکنن و فلان. الان بسیااااااااااار معروفه در سطح کشور.
از نظر من نون الان تو نفی نون درآوردنه. تو خودت رو وارسته نشون دادن و قدیمی ها رو پرستیدن و جدید رو انکار کردن. (در سطح کلان منظورمه، نه ما مردم عادی) یه ترند شده متاسفانه
برای همین من کلا میمونه خوبی ندارم، زیاد هم تا این سنم چیزی از طب سنتی ندیدم🤕
حکم تیر ندین، خودم صحنه رو ترک میکنم.
یه بنده خدایی تو پس انداز نوشته بود دیسک شوهرم رو با گرمیجات و ماساژ فلان و اینا خوب کردم. خواستم بنویسم والا پشیمون شدم. خب بنده خدا دیسک مزمنه، یه مدت خوب میشه آسیب دفعه بعد شدید تر میشه.
دو واحد آناتومی نخوندیم چطوری میتونیم ادعای طبابت کنیم.
الان داخل بدن رو با هزار جور اشعه میبینن باز بعضی عملکردها رو متوجه نمیشن، چطوری ابن سینا که حتی نحوه تولید شیر از پستان زنانه رو کاملا اشتباه متوجه بوده، تو این زمانه برای ما رفرنس باشه؟؟؟؟؟
واقعا ببخشید
من خودم میرم🚶🚶🚶🚶🚶