جیران بحث خیلی مفصلیه. تاحدودی باهات موافقم من حتی دکتر طب سنتی هم انچنان قبول ندارم. مخصوصا الان که فقط به فکر پر کردن جیبشون هستن. منظورم چیزهای تجربی و سنتی بود که از گذشتگان مادربزرگم و... بهمون گفتن و شنیدیم و همشونم سن بالای ۹۰ سال صحیح و سالم زندگی کردن. من اول به تجربه بها میدم و در مرحله دوم علم
من با همین روش تاحالا جلو رفتم ۳۲ سالمه و از بچگی تاحالا ۴ یا ۵ بار رفتم دکتر(گوش شیطون کر) یه بار برا ابله مرغون. یه بار برا اوریون. یه بار سرماخوردگی. یه بار هم پارسال برای تیروئیدیت که شکرخدا قرص و داروهای پزشکا فقط حالم رو بدتر کرد و خودم تو یک روز خوددرمانی کردم و یک روزه خوب شدم که مثل معجزه بود که تغدیه چقدر میتونه موثر باشه و خود دکتره هم تعجب کرده بود.
(اجازه بده تو این مورد خودشیفته باشم که خودم از هزارتا پزشک بیشتر حالیمه😁)
بازم میگم پیشگیری بهتر از درمانه. من میگم اگه تغذیه درست و اصولی باشه اصلا نیازی نیست بریم پیش پزشک که حالا تصمیم بگیریم انتخابمون سنتی باشه یا مدرن
من اسم خیلی از بیماری هارو نمیدونم از وقتی اومدم نی نی سایت و تو خانواده همسر اسم های عجیب غریبی میشنوم. از قرص ها فقط اسم استامینوفن و پروفن و سی لاکس رو بلدم. اونارو هم اصلا نمیخورم. ۱۰ سالی میشه قرص نخوردم حتی یک عدد
جیران جان به نظرم شما که اینقدر همه چیز بلدی حیفه یه سری به انجمن های تغذیه طبیعی شهرتون نزنی و تجربه شفایافته هارو نشنوی